• ABB Ability

ABB Ability™. Διαμορφώνουμε το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας.

Το ABB Ability είναι το καινοτόμο σύστημα συνδυασμού ψηφιακών λύσεων για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπου συσκευές, συστήματα, λύσεις, υπηρεσίες μπορούν να λειτουργούν αρμονικά σε μία πλατφόρμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μάθουν πολλά, να κάνουν περισσότερα και καλύτερα, μαζί!

Το ABB Ability συνδέει τους πελάτες μας με την ισχύ του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things) και, με τις υπηρεσίες και την εμπειρία μας, πάει ένα βήμα παραπέρα μετατρέποντας τα στατιστικά δεδομένα σε άμεσες ενέργειες. Το ABB Ability προσδίδει μεγαλύτερη αξία στη σχέση με τους πελάτες μας.

Με το ABB Ability αξιοποιούμε τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας για να εξελίσσουμε τη σχέση με τους πελάτες μας κάθε μέρα

Μαθαίνουμε πολλά

Αξιοποιήστε τα δεδομένα που συγκεντρώνετε μέσω αισθητήρων, συσκευών και λογισμικού για να μάθετε καλύτερα την επιχείρησή σας σε πραγματικό χρόνο

Κάνουμε περισσότερα

Παρακολουθήστε, ελέγξτε και διαχειριστείτε τις συσκευές σας, καθώς και τις διαδικασίες και τις λειτουργίες σας, στον χώρο που βρίσκονται ή από απόσταση

Καλύτερα

Προσομοιώστε, προβλέψτε και βελτιστοποιήστε μέσω εργαλείων, στατιστικών στοιχείων και ανάλυσης

Μαζί

Συνεργαστείτε άψογα με τους ειδκούς μας οπουδήποτε στον κόσμο και μεταμορφώστε την επιχείρησή σας

 

Οι λύσεις ABB Ability προσφέρουν τα κατάλληλα εργαλεία και την ιδανική υποστήριξη για την αύξηση των επιδόσεων, της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των δραστηριοτήτων

Προγραμματισμός

Έλεγχος & συμβουλευτική
Σχεδιασμός
Εκπαίδευση
Προσομοίωση

Δημιουργία

Aξιολόγηση
Εγκατάσταση
Δοκιμή
Θέση σε λειτουργία

Λειτουργία

Παρακολούθηση
Έλεγχος
Διαχείριση
Βελτιστοποίηση

Συντήρηση

Ανάλυση
Διαγνωστικά εργαλεία
Προγνώσεις
Προληπτική συντήρηση

ΗΑΒΒ είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, σε όλους τους κλάδούς που ειδικεύεται. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να ενσωματώσουμε πλήρως στο DNA μας την ψηφιακή εξέλιξη της εποχής μας. Για περισσότερα από 40 χρόνια δημιουργούμε λογισμικά, προωθώντας τη συνδεσιμότητα των συσκευών και των συστημάτων μας και κάνοντάς τα να λειτουργούν ακόμα καλύτερα. Σήμερα, το 55% όσων διαθέτουμε στην αγορά περιλαμβάνει κάποιο λογισμικό ή κάποιας μορφής ψηφιακή τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουμε αποκτήσει μια τεράστια ποσότητα επιχειρησιακών πληροφοριών και γνώσεων για περισσότερους από 20 βιομηχανικούς κλάδους. Η βαθιά κατανόηση των κλάδων αυτών, τους οποίους δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τους επιστημονικούς, μηχανικούς και επιχειρηματικούς λόγους που στηρίζουν τις αποφάσεις. Ενσωματώσαμε λοιπόν αυτή τη συνολική γνώση και εμπειρία στις λύσεις μας, ανταποκρινόμενοι αποτελεσματικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε.

Ενώ άλλοι ανακάλυψαν μόλις πρόσφατα την αξία της ψηφιακής τεχνολογίας, εμείς διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην ενσωμάτωση ψηφιακών στοιχείων, όπως αισθητήρες, λογισμικά, ψηφιακά δίκτυα και τώρα πια τη δύναμη του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων, στα συστήματα ελέγχου που παρέχουμε στους πελάτες μας. Έτσι, το ABB Ability αποτελεί τη συνδυαστική ισχύ όλης της συλλογικής μας γνώσης και του τρόπου που εκείνη ενσωματώνεται και εφαρμόζεται στην πράξη για τις ανάγκες των πελατών μας.

Η ανίχνευση δεδομένων και, στη συνέχεια, η ανάλυση τους αποτελούν δύο απαραίτητα βήματα για τη δημιουργία πληροφοριών. Το να εφαρμοστούν και να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι πληροφορίες στον "φυσικό κόσμο" των λειτουργιών μιας επιχείρησης, είναι το κρίσιμο τρίτο βήμα που προσδίδει αξία στη σχέση με τους πελάτες. Εδώ είναι που ξεχωρίζει η ABB: στην απαράμιλλη ικανότητά μας να αναλάβουμε δράση, παρέχοντας λύσεις end-to-end και closing the loop.

Με τον όρο closing the loop εννοούμε την παροχή νέων ευκαιριών στους πελάτες μας, ώστε να μειώσουν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας, την κατανάλωση ενέργειας ή καυσίμων, τον κόπο της συντήρησης και παράλληλα να αυξήσουν την αποδοτικότητα, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους μέσω αυξημένου χρόνου λειτουργίας, ταχύτητας και απόδοσης.  

Εστιάζουμε κυρίως στους κλάδους της βιομηχανίας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κατέχουμε ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στη διασφάλιση και χρήση δεδομένων μέσω της ήδη εγκατεστημένης βάσης μας με ψηφιακά ενεργοποιημένες / συνδεδεμένες συσκευές.

Εγκατεστημένη βάση:
  • 70 εκατ. ψηφιακά ενεργοποιημένες συσκευές
  • 70.000 ψηφιακά συστήματα ελέγχου
  • 6.000 επιχειρησιακά λογισμικά

Η εξειδίκευση αυτή, καθώς και τα ήδη εγκατεστημένα ψηφιακά συνδεδεμένα προϊόντα και συστήματά μας, αποτελούν το θεμέλιο του συστήματος ABB Ability.  

Το ABB Ability αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα συνδιασμού ψηφιακών λύσεων που βασίζεται στην κορυφαία τεχνογνωσία της ABB τόσο στον τομέα της βιομηχανίας, όσο και στις τεχνολογίες της ψηφιακής εποχής, που σκοπό έχει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δύναμη των βιομηχανικών δεδομένων. Οι λύσεις αυτές επιτρέπουν στους πελάτες να συγκεντρώνουν με ασφάλεια τα δεδομένα τους, να τα συνδυάζουν με ευρύτερα δεδομένα της βιομηχανίας, να χρησιμοποιούν αναλυτικά στοιχεία πρόβλεψης και να δημιουργούν ιδέες που μπορούν να τους βοηθήσουν να αυξήσουν την απόδοσή τους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους.

ABB Ability Technology Platform

Οι δύο συνεργάτιδες εταιρείες έχουν δεσμευτεί να κάνουν πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κλάδους όπως η ρομποτική, η ναυτιλία, τα ηλεκτρικά οχήματα και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιλέγοντας το Microsoft Azure, οι πελάτες της ABB αποκτούν πρόσβαση σε μια υποδομή cloud για επιχειρήσεις που επωφελείται από επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί, η ABB και η Microsoft θα επιταχύνουν τις ψηφιακές λύσεις που βελτιώνουν την παραγωγικότητα των πελατών αυξάνοντας τον χρόνο λειτουργίας, την ταχύτητα και την απόδοση.

Μια στρατηγική συνεργασία που φέρνει κοντά το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών λύσεων ABB Ability με τις δυνατότητες του IBM Watson Internet of Things, με σκοπό να προσδώσει μια νέα αξία στις σχέσεις με τους πελάτες των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της βιομηχανίας και των μεταφορών & υποδομών. Οι πελάτες επωφελούνται από τη βαθιά γνώση της ΑΒΒ και την ευρεία γκάμα ψηφιακών λύσεων που προσφέρει, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της IBM στην τεχνητή νοημοσύνη και τη νοημοσύνη των μηχανών, και μάλιστα σε διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Οι δύο πρώτες κοινές βιομηχανικές λύσεις που υποστηρίζονται από τα ABB Ability και Watson θα δώσουν σημαντικές γνώσεις στους χώρους των εργοστασίων και των έξυπνων δικτύων και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

 

Το σύνολο λύσεων του ABB AbilityTM είναι σχεδιασμένο για κάθε βιομηχανικό κλάδο

Ψηφιακές λύσεις για τη βιομηχανία, αποτέλεσμα της  βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στον χώρο.   

 

Κατάλογος λύσεων ABB Ability

Το σύνολο λύσεων ABB AbilityTM μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε βιομηχανικού κλάδου. 

 

ABB Ability και κλάδοι βιομηχανίας

 

Αξίζει να διαβάσετε

Συνδυάζουμε την εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία μας με την τελευταία λέξη στις ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτομίες και δημιουργούμε πραγματική επιχειρηματική αξία για τους πελάτες μας.
Το σύνολο ψηφιακών λύσεων ABB Ability δημιουργήθηκε μετά από πολυετή συγκέντρωση πληροφοριών από πελάτες και βιομηχανικούς κλάδους και απευθύνεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.