A digitalizálás jövőjének alakítása speciális képességet követel. Ez az ABB Ability™.

Az ABB Ability egységes, iparágfüggetlen, az eszközöktől a felhőig terjedő digitális megoldásaink kínálata, amely lehetővé teszi vevőink számára, hogy több ismeretre tegyenek szert, és feladataikat jobban, hatékonyabban végezhessék el.

Az ABB Ability összekapcsolja vevőinket az Ipari Dolgok Internetével, és a széleskörű iparági szaktudás, valamint a digitális kapcsolódás megteremtése révén gyakorlati értéket teremt vevőink számára.

Az ABB Ablity révén képesek vagyunk kihasználni a digitális világ erejét, és ezzel napi szinten elősegíteni ügyfeleink fejlődését.

Tudjon meg többet!

Hasznosítsa az ipari adatokat érzékelők, eszközök és szoftverek segítségével, hogy termeléséről valós idejű információt nyerjen.

Tegyen többet!

Monitorozza, vezérelje és kezelje az eszközöket, folyamatokat és műveleteket akár a helyszínen, akár távolról.

Tegye jobban!

Szimulálja, becsülje meg, és optimalizálja a folyamatokat eszközök, betekintések és elemzés segítségével.

Tegyük együtt!

Dolgozzon együtt szakértőinkkel és mérnökeinkkel bárhol a világon.

 

Az ABB Ability a megfelelő eszközöket és támogatást nyújtja a teljesítmény, a termelékenység, a hatékonyság és a biztonság növelésének elősegítésére a teljes életciklus során.

Tervezés

Audit és tanácsadás
Tervezés és kivitelezés
Képzés
Szimuláció

Kiépítés

Felmérés
Telepítés
Tesztelés
Üzembe helyezés

Üzemeltetés

Monitorozás
Vezérlés
Kezelés
Optimalizálás

Karbantartás

Analízis
Diagnosztika
Prediktív karbantartás
Preventív karbantartás

Mérnökökként a technológiai fejlődés vezérel minket. Az innováció élvonalában járunk minden, a szakterületünkhöz tartozó ágazatban. Több mint 40 éve építünk szoftvereket és csatlakozásokat eszközeinkhez és rendszereinkhez, hogy elősegítsük azok minél hatékonyabb működését. Ma az általunk értékesített termékek 55 százaléka rendelkezik szoftverrel vagy digitális technológiával.

Az elmúlt évtizedek alatt hatalmas mennyiségű üzemeltetési információt és szaktudást halmoztunk fel több mint 20 iparágban. Ügyfeleink iparágainak alapos megértése azt jelenti, hogy ismerjük a döntéseiket alátámasztó tudományos, műszaki és üzleti okokat. Ezt a megértést építjük be a megoldásainkba a megfelelő kihívások nagyobb hatékonysággal és eredményességgel való megoldásának érdekében.

Míg mások csak nemrégiben fedezték fel a digitális technológia jelentőségét, mi már régóta szakértői vagyunk a digitális megoldások ügyfeleink vezérlő rendszereibe történő beépítésének. Ide tartoznak az érzékelők, szoftverek, digitális hálózatok és most már az Ipari Dolgok Internete nyújtotta lehetőségek is. Az ABB Ability segítségével egyesítjük tudásunkat, és integráljuk azt ügyfeleink érdekében.

Az adatok érzékelése, majd elemzése két szükséges tényező ahhoz, hogy rálássunk egy ipari folyamatra. E betekintések során meghozott gyakorlati lépések pedig a harmadik kulcsfontosságú tényezőnek számítanak egy cég működésében, hiszen ennek során jön létre minden ügyfélérték. Ez az a terület, ahol az ABB kiemelkedik: páratlan képességünkkel a kulcsrakész, teljeskörű megoldások kiépítésére és szállítására.

Ezzel új lehetőségeket nyitunk meg ügyfeleink számára az állásidő csökkentéséhez, alacsonyabb energia- vagy üzemanyag-fogyasztáshoz, az alacsonyabb karbantartási ráfordításhoz, az erőforrás-hatékonyság növeléséhez, a teljesítmény emeléséhez, valamint a termelékenység javításához a megnövelt üzemidő, a gyorsaság és a jövedelmezőség biztosításával.

Az adatok biztosításában és felhasználásában világszerte vezető szerepet töltünk be a digitálisan engedélyezett / csatlakoztatott eszközök telepített bázisa által.

Vezető telepített bázis:
  • 70 millió digitálisan összekapcsolt eszköz
  • 70 000 digitális vezérlőrendszer
  • 6 000 vállalati szoftver megoldás

Ez a szakértelem és a telepített bázis képezi azt az erős alapot, amelyre az ABB Ability épül.

Az ABB Ability platform egy integrált ipari internet platform és felhő infrastruktúra, amely az ABB vezető technológiai, iparági és digitális szakértelmén alapul, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kihasználják az ipari adatok erejét. A platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy biztonságosan integrálják és összesítsék az adataikat, kombinálják azokat a szélesebb ipari ágazati adatokkal, „big data” és prediktív elemzéseket hajtsanak végre, illetve a betekintések által javítsák a teljesítményt és a termelékenységet.

ABB Ability Technology Platform

A két partner elkötelezte magát amellett, hogy támogatja a digitális átalakulást az ügyfélszegmensekben, például a robotikában, a tengeri hajózásban és kikötőkben, illetve a megújuló energiaforrásokban. A Microsoft Azure integrált hálózati platformja lehetővé teszi az ABB ügyfelei számára, hogy egy több milliárd dollárnyi értékű vállalati szintű felhő-infrastruktúrához férjenek hozzá. Az ABB és a Microsoft együttes erővel fejleszti a digitális megoldásokat annak érdekében, hogy ügyfeleik számára növelni tudják a termelékenységet, a rendelkezésre állást, a sebességet és a hozamot.

A stratégiai együttműködés összekapcsolja az ABB iparágvezető digitális kínálatát, az ABB Ability-t, az IBM Watson Dolgok Internete kognitív képességeivel az új értékek felkutatására a közművek, az ipar, a közlekedés és az infrastruktúra területén az ügyfelek számára. Mindez lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy az ABB megalapozott tudásából és a digitális megoldások széleskörű portfoliójából, valamint az IBM mesterséges intelligenciájából, gépi tanulással és különböző ipari termelési rendszerekkel kapcsolatos szakérteleméből részesedjenek. Az első egyesített iparági megoldás az ABB Ability-től és a Watson-tól, ami valós idejű kognitív betekintést nyújt a gyártóterületre és az intelligens hálózatokra.

 

Az ABB Ability kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a megoldások minden iparágban működjenek. Ezek a digitálisan támogatott ipari megoldások az évek ágazati és ügyfélbetekintései alapján kerülnek finomhangolásra. 

Ha többet szeretne megtudni az egyes iparágakról, ahol az ABB Ability platformot használják, kérjük, nézze át az alábbi linkeket.