BENELUX - Dutch

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Mogelijkheden voor afgestudeerden en starters

Daag jezelf uit, om trots te zijn op wat jij doet

U kunt deze pagina bekijken in:

Bij ABB kan je meewerken aan het oplossen van veeleisende technische en ecologische dilemma's waarmee de wereld vandaag de dag te maken heeft. Door deel te nemen aan onze oplossingen, lever je een substantiële bijdrage aan het creëren van een betere wereld. Daarnaast lever je ook een belangrijke persoonlijke prestatie.


Onze dynamische werkomgeving combineert innoverende technologie, inspirerende projecten en een multicultureel personeelsbestand. Samen dienen deze aspecten als een uitstekende springplank voor de start van jouw carrière.

Elk jaar hebben wij wereldwijd honderden kansen aan net afgestudeerde ingenieurs. Daarnaast bieden wij ook leermogelijkheden via onze wereldwijde trainee-programma's. ABB Benelux is op zoek naar afgestudeerde WO-ers, bijvoorkeur in de richting economie of bedrijfseconomie voor ons Internationaal Financieel Traineeship.

Krijg een eerste indruk van ABB op de onderstaande pagina’s. lees meer over de verschillende functiegebieden en de ontwikkelmogelijkheden binnen ABB en informeer naar onze Global Trainee Programs. Wanneer jij tot de conclusie bent gekomen dat jij bij ons wil werken, kijk dan naar de openstaande vacatures en vind jouw droombaan. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatieaanvraag te ontvangen!
Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie

Vind uw job

Unieke ontwikkelingsmogelijkheden voor pas afgestudeerden

Leer ons kennen