Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Studenten

Neem een voorsprong en onderzoek wat jij wil doen

U kunt deze pagina bekijken in:

Bij ABB werken wij aan een aantal belangrijke technische- en milieu-uitdagingen, waarmee de wereld vandaag de dag te maken heeft. Dit is het perfecte platform om jouw kennis in de praktijk te brengen en te starten met het opdoen van ervaring richting een professionele carrière.


Al 100 jaar lang vindt ABB nieuwe manieren uit om de wereld van energie te voorzien en de productiviteit te verbeteren. 

Uitdagingen, innovatieve technologie en een wereldwijd podium bieden een stimulerend oefenterrein aan jongeren die ons bedrijf in de toekomst zullen gaan leiden. 

Wij zijn actief in meer dan 100 landen en bieden een breed scala aan jobmogelijkheden voor studenten denk hierbij aan leercontracten, vakantiewerk, stages en afstudeerprojecten. In de Benelux bieden wij op de volgende locaties jobmogelijkheden aan voor studenten: Zaventem (Brussel), Jumet, Rotterdam, Rotterdam Waalhaven, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Rijswijk en Luxemburg. Met ongeveer 1.500 werknemers verspreid over onze verschillende locaties, zijn wij instaat onze klanten van dienst te zijn door onze omvangrijke aanwezigheid in de Benelux.

Als je op zoek bent naar een carrière die echt gericht is op duurzaamheid en innovatie en je bereidt bent om het beste van jezelf te geven, kom dan de energie-revolutie met ons verkennen. 

Jouw tijd is nu!

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie

Hoe ABB jouw ontwikkeling ondersteunt

Leer ons kennen