Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Stageplaatsen

Ervaar werken bij ABB

U kunt deze pagina bekijken in:

Als jij nadenkt over jouw toekomst, wat zie je dan? Als wij denken aan onze toekomst, dan zien wij mensen zoals ​jij.

Hoe kunnen wij productiever en duurzamer werken? Hoe kunnen wij de steden van morgen voorzien van energie? Hoe kunnen wij milieuvriendelijker ondernemen met het oog op de toekomst. Dit zijn allemaal fundamentele vragen die jouw generatie zal moeten beantwoorden.

Of wij nu manieren uitvinden om processen te automatiseren of dat we bezig zijn met het creëren van de volgende generatie robots of transformatoren en drives, dagelijks werken wij aan het versterken van dergelijke oplossingen. De komende jaren zullen wij jouw hulp hard nodig hebben om praktische en innovatieve antwoorden te geven. Wij zijn geïnteresseerd in jouw kennis en standpunten. Echter is het natuurlijk niet alleen maar techniek binnen ABB Benelux. Er zijn ook kansen en mogelijkheden op financieel, communicatie, sales en nog vele andere gebieden.

Binnen de Benelux bieden wij een breed scala aan uitdagende stage-/ afstudeerplaatsen in een internationaal concern dat de ontwikkeling van haar stagiaires zeer hoog in het vaandel draagt. Je krijgt de vrijheid om een waaier van verantwoordelijkheden op je te nemen in een zich snel ontwikkelende omgeving. Per jaar zijn er gemiddeld zo een 45 stage-/ afstudeerplaatsen beschikbaar verspreid over de verschillende ABB locaties. Stagelopen of afstuderen bij ABB betekent functioneren binnen een informele high tech omgeving waar samenwerken, innoveren en zelfstandigheid voorop staan.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil jij deel uitmaken van het ABB team aarzel dan niet en solliciteer snel!

Bezoek onze job zoeken pagina voor stageplaatsen of andere mogelijkheden voor studenten.

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie

Leer ons kennen