Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Information Systems

U kunt deze pagina bekijken in:

De productiviteit stimuleren met proactieve oplossingen

Information Systems (IS) werkt op internationaal niveau samen om de productiviteit te verhogen en dichter bij de klanten te komen. ABB Benelux focust zich op het behalen van duurzaam concurrentievoordeel als partner van de core business van ABB door middel van transparantie, innovatie en een proactieve aanpak. Wij zien de dingen groot en denken vooruit, omdat wij een oplossing willen aanreiken voor een ieder die bepaalde problemen vaststelt.


In nauwe samenwerking met het topmanagement werken wij IS-strategieën uit die de onderneming laten groeien. Wij ontwikkelen oplossingen voor specifieke activiteiten en optimaliseren de IS-infrastructuur van een uiterst veeleisende wereldwijde organisatie.

Waarom ABB voor Information Systems?


Als je grote wereldwijde uitdagingen zoekt, is IS het toverwoord.
ABB’s portfolio bevat enkele van de meest geavanceerde vermogens- en productiviteitstechnologieën en -systemen ter wereld. Om ons te helpen efficiënter te werken, moet je inzien wat wij doen en hoe wij het doen, en uiteraard de kracht en het potentieel van de informatietechnologie begrijpen.

Als je over de energie, de discipline en de intellectuele veerkracht beschikt om succesvol te zijn in die taken, zal je vrijwel onbeperkte kansen ontdekken om verder te denken, jouw horizon te verbreden en jouw vaardigheden te ontwikkelen tijdens jouw werk met mensen waar ook ter wereld.

Omdat IS een strategische rol speelt bij ABB, zal je ook merken dat jouw werk echt een verschil maakt, dat je de toekomst van de onderneming vorm geeft en ons helpt een betere wereld te creëren.

Lees de nieuwste bijdrage over Information Systems op Conversaties - de ABB Blog [EN].

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie

Loopbaantrajecten en ontwikkeling

Wij geven jou alle kansen om je te ontwikkelen in jouw loopbaan. Naarmate je leert - tijdens het werk, van mentors en in het kader van onze toonaangevende ontwikkelingsprogramma's - zullen zich vele kansen voordoen. Om op nieuwe manieren moeilijkheden op te lossen en om vanuit andere invalshoeken technologische en systeemproblemen aan te pakken. Je krijgt alle ondersteuning die je nodig hebt, maar uiteindelijk is het aan jou om er het beste uit te halen.

Kansen

De rollen variëren van het beheren van systemen op wereldwijd of organisatieniveau, tot lokale toepassingen of systemen die specifiek zijn voor een team. Je kunt je focussen op een bepaalde afdeling of functie, de ontwikkeling van toepassingen of operationeel en servicemanagement.

Naarmate je jezelf bewijst en ervaring opdoet, zal je vele kansen krijgen om meer verantwoordelijkheid te dragen binnen jouw groep en samen te werken met andere teams in de grotere ABB gemeenschap.

Functiekwalificaties

Wij zijn afhankelijk van jouw groei en ontwikkeling. Om als onderneming steeds te blijven presteren zijn wij afhankelijk van jouw persoonlijke en professionele groei. Naast gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen ondersteunen wij jou wanneer je een bepaalde beroepskwalificatie wil behalen.

Indien hier voldoende professionele reden voor is, helpen wij jou bij jouw voorbereiding van externe certificeringsprogramma's bij toonaangevende opleidingsorganisaties.

Alternatieve carrièremogelijkheden

ABB stimuleert loopbaanflexibiliteit bij haar medewerkers. Wij proberen je altijd te steunen wanneer jouw prioriteiten evolueren en je van land, afdeling, businessunit of functie moet veranderen. Dat is één van de belangrijkste voordelen van een internationale werkgever met een zeer breed aanbod van producten en diensten.

Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden, zijn er kansen in Marketing and Sales, Product Management, Project Management, R&D, Service of Manufacturing.

Wat wij zoeken


IS profiel

Om succesvol te zijn binnen IS, dien je over de volgende kwaliteiten te beschikken:
  • Grondig technisch inzicht, verworven in een relevante context
  • Inzicht in de behoeften van diverse stakeholders in een veeleisende sector
  • De vooruitziendheid en de overtuiging om met het conventionele te breken en proactief innovatieve oplossingen te ontwikkelen
  • Zin voor samenwerking en respect voor de standpunten en meningen van anderen
  • Sterke analytische vaardigheden en zin voor communicatie, zowel mondeling als schriftelijk
  • Het vermogen om alle relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied te volgen

De vereisten verschillen naargelang de rol op ieder niveau. Zie de specifieke vacatures voor details.

Ontdek meer