Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Manufacturing

Een betere wereld maken

U kunt deze pagina bekijken in:

Onze innovatieve producten drijven de grootste schepen ter wereld aan, stellen externe hernieuwbare stroombronnen ter beschikking van consumenten en automatiseren complexe industriële processen. Onze werknemers focussen zich op het gebruik van hulpbronnen om klanten te helpen efficiënt met energie om te springen.


De industriële activiteit bij ABB varieert van de montage van gepersonaliseerde industriële robots tot de geavanceerde productie van elektrische schakelaars en automaten. Onze producten ondersteunen het efficiënte gebruik van elektriciteit in industriële, commerciële en residentiële toepassingen, van generator tot gebruiker.

Waarom ABB voor de Manufacturing?


Productie-knowhow zit in ons DNA. Onze oprichters wilden de nieuwste technologie gebruiken om complexe uitdagingen aan te gaan en de gemeenschap waarin zij leefden, te verbeteren. Als innovatieve probleemoplossers waren zij even gedreven in de productie als in het bedenken van vernieuwende oplossingen voor de klanten.

Juist die gerichtheid op topprestaties maakt dat de meest veeleisende klanten ter wereld vandaag nog altijd terugkomen naar ABB. Als je die toewijding deelt, zal je jouw kennis en vaardigheden kunnen toetsen aan een brede waaier van uitdagingen.

Onze producten en processen zijn op de nieuwste technologieën gebaseerd. Er zijn dus genoeg kansen om baanbrekende nieuwe productieprocessen te ontwikkelen. Veel aandacht gaat naar de kleine details. Die zijn immers essentieel om onze klanten topresultaten te bieden op het juiste moment.

Bovendien streven wij compromisloos naar een veiligere, gezondere werkomgeving en een duurzame toekomst voor de planeet. Wij hechten veel belang aan de bescherming van onze werknemers en van de samenleving waarin wij leven. De veilige en volwaardige uitvoering van ons werk is dan ook onze eerste prioriteit.

De uitzonderlijke mensen met wie je werkt, de unieke projecten die je aanpakt en de wereldwijde dimensie van onze activiteiten zullen jou de vaardigheden en de ervaring geven om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie

Loopbaantrajecten en ontwikkeling


Productiespecialist

Onze specialisten superviseren productie- en assemblagelijnen in de hele fabriek en zorgen ervoor dat de overeengekomen specificaties worden nageleefd, zodat wij aan de eisen van onze klanten voldoen.  

De productiemedewerkers monteren onze producten, hetzij op automatische productielijnen, machines, gereedschappen en andere uitrusting, of werken handmatig om ons aanbod waar nodig te personaliseren.

Productie-ingenieur

Gespecialiseerde ingenieurs ontwikkelen en optimaliseren onze productieprocessen, uitrusting en montagemethoden. Zij werken nauw samen met Quality and Operational Excellence en R&D om op het juiste moment kwaliteitswerk af te leveren door middel van de meest kostenefficiënte en afgeslankte productieprocessen.

Onderhoud van het productieapparaat

De werknemers in dit domein zorgen ervoor dat de productielijnen, de uitrusting en het gereedschap correct zijn opgezet en onderhouden worden.

Magazijn en distributie

De werknemers op deze afdeling beheren en ontwikkelen de magazijnwerkzaamheden- om de in- en uitgaande goederenstromen, de opslag, het verzamelen en verzenden van producten- voor zowel interne als externe klanten te optimaliseren.

Functiekwalificaties

Wij zijn afhankelijk van jouw groei en ontwikkeling. Hoe meer je uit jouw talent haalt, des te beter wij als onderneming zullen presteren. Naast de gepersonaliseerde opleidings- en ontwikkelingsplannen kunnen wij je ook helpen bij het behalen van relevante beroepskwalificaties die je zullen helpen doeltreffender bij te dragen aan onze globale activiteiten.

Alternatieve carrièremogelijkheden

ABB stimuleert loopbaanflexibiliteit bij haar medewerkers. Wij proberen je altijd te steunen wanneer jouw prioriteiten evolueren en je van land, afdeling, businessunit of functie moet veranderen. Dat is één van de belangrijkste voordelen van een internationale werkgever met een zeer breed aanbod van producten en diensten.

Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden, zijn er kansen in Marketing and Sales, Product Management, Project Management, R&D, Service of Manufacturing.

Wat wij zoeken


Profiel productie

Om succesvol te zijn in productie, dien je over de volgende kwaliteiten te beschikken:
  • Doeltreffend bijdragen aan de activiteiten van het team   
  • Informatie en ideeën delen
  • Hoge eisen stellen aan jouw denkwerk en activiteiten
  • Innovatie in de armen sluiten en stimuleren
  • Altijd onze veiligheidsnormen in acht nemen

Studie- en functiekwalificaties:
  • De vereisten verschillen naargelang de rol op ieder niveau. Zie de specifieke vacatures voor details.

Ontdek meer