Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Beloningen en voordelen

Consistent en eerlijk

U kunt deze pagina bekijken in:

Als wereldwijde onderneming zetten wij gemeenschappelijke beloningsprincipes neer die wij vervolgens vertalen naar lokale pakketten.


Wij zijn ons er van bewust dat de beloning van belang is en geloven dat deze eerlijk en consequent moet zijn.

Daarom passen wij een methode van functiewaardering toe die gebruik maakt van dezelfde criteria om de waarde van een functie vast te stellen. Wij hebben als strategie voor beloning op lange termijn om voortdurend ons aanbod te verbeteren en onze beloningen en voordelen zo relevant en effectief mogelijk te maken.

Waar op de wereld en in welke functie je ook voor ons werkt, wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw compensatie competitief en eerlijk is.

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende job in een internationaal concern dat de ontwikkeling van haar medewerkers zeer hoog in het vaandel draagt. Zo bieden wij jou onder meer een ruim aanbod van opleidingsmogelijkheden aan in onze eigen ABB University. Je krijgt ook de vrijheid om veel verschillende verantwoordelijkheden op je te nemen in een omgeving die zich snel ontwikkelt. Ook krijg je de mogelijkheid om te werken met een divers portfolio met steeds veranderde producten en toepassingen. Daarnaast mag je rekenen op een competitief salaris en een voordelenpakket in lijn met jouw competenties en ervaring.

Wat heeft ABB jou te bieden?

Een job bij ABB betekent een boeiende werkkring in een internationaal bedrijf. Onze medewerkers onderhouden contacten met ABB-collega’s overal ter wereld en reizen zo nodig naar de ABB-bedrijven in het buitenland. Er zijn volop carrièremogelijkheden. Medewerkers krijgen aanvullende opleidingen en kansen om verschillende functies uit te voeren. En dat niet alleen in de Benelux, maar desgewenst ook bij ABB-bedrijven in andere landen.