Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Waarom ABB?

Ga samen met een wereldleider tot het uiterste

U kunt deze pagina bekijken in:

Met gedrevenheid en een oog voor samenwerking, zijn er geen grenzen aan wat wij samen kunnen bereiken.


Als je werkt bij ABB dan heb je de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de wereld, want samen creëren wij een betere wereld. Om deel uit te maken van ABB zijn intelligentie, integriteit, een globale mentaliteit en de wens om een verschil te maken van cruciaal belang.
Werken aan een doel

Wat jouw rol bij ABB ook is, je kunt er zeker van zijn dat je helpt bij het creëren van een betere wereld. Van het bouwen van duurzame energiecentrales in afgelegen hoeken van de wereld, de verbetering van de veiligheid van de werknemers in de autofabrieken tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor de bestrijding van vervuiling, het werk dat wij doen raakt het leven van miljoenen mensen.

Denk globaal

Wij hebben 147.000 mensen samengebracht die samenwerken in meer dan 100 landen over de hele wereld. Wij hechten waarde aan diversiteit en geloven dat kijken naar uitdagingen vanuit verschillende perspectieven van fundamenteel belang is voor ons algemeen succes.

Daag jezelf uit

Zullen wij de race om de koolstofuitstoot te verminderen winnen? Gaat DC eindelijk AC verslaan? Zullen smart grids toestaan dat energieopwekking duurzamer en betrouwbaarder wordt?

Terwijl ABB een aantal van ’s werelds meest uitdagende projecten aanpakt, krijg jij de kans om jezelf uit te dagen, verleg jouw grenzen en groei in jouw professionele carrière.

Wees een technologische pionier

Olieboringen 3.000 meter onder water, zware locomotief tractiemotoren, elektrische auto opladers die 100 kW leveren in minuten – dit zijn slechts enkele gebieden waar wij leider van zijn.

Om onze innovatieve karakter te kunnen behouden hebben wij mensen nodig die aan het begin van hun carrière staan en een passie hebben voor technologie.

Neem de leiding, werk samen

Wij stimuleren leiderschap op alle niveaus, wij empoweren onze medewerkers om initiatief te nemen, ideeën in te brengen en de leiding te nemen in hun eigen carrière. Wij verwachten niet alleen dat onze medewerkers proactief zijn, maar ook dat zij hun talenten bundelen om samen meerwaarde te creëren.

Uiteindelijk kunnen wij meer bereiken door de leiding te nemen en samen te werken.