Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

YAP - Young ABB Professionals

Leer de brede wereld kennen van ABB

U kunt deze pagina bekijken in:

YAP staat voor “Young ABB Professionals” en is gericht op elke medewerker van 35 jaar of jonger. Deze organisatie wil de nieuwe en frisse ideeën van de jonge professionals bundelen. Het is opgericht voor alle afdelingen en alle divisies van ABB in de Benelux.

YAP organiseert leerzame en leuke activiteiten op regelmatige basis, om de Young Professionals van ABB de kans te geven om collega’s van andere afdelingen te ontmoeten en de brede wereld van ABB te leren kennen.

Voorbeelden van activiteiten die al georganiseerd zijn:
  • Een bezoek aan Stena-line, een klant van ABB waar ABB een walstroomaansluiting heeft gerealiseerd om schepen van schone en duurzame elektriciteit te kunnen voorzien;
  • Lunches met verschillende leden van het Management Team van de Benelux;
  • Een bezoek aan het onlangs overgenomen bedrijf Epyon, innovatieve snellaadpalen voor elektrische auto’s, waar onze medewerkers de R&D mochten meemaken;
  • Een bezoek aan het Experience Center in Nieuwegein – waar bezoekers de innovatieve producten en toepassingen van Busch-Jaeger zelf kunnen beleven.

Maar dat is niet alles, naast de informatieve en educatieve activiteiten organiseert YAP ook “fun activiteiten”. Zo is er een jaarlijks bowling evenement. Deze sociale evenementen geven je een unieke kans om collega’s op een andere en informele manier te leren kennen.

YAP heeft ook contact met Young Professional organisaties van andere bedrijven waar lokale evenementen mee worden gehouden. Een voorbeeld van zo’n evenement is het “Lotus EK 2012 BBQ event”. Dit evenement was georganiseerd samen met de collega’s van het Lotus business park in Rotterdam. Naast het leerzame aspect en amusementswaarde zijn deze momenten ook ideaal om andere (jonge) professionals te leren kennen en tips/trucks mee uit te wisselen. Alle evenementen worden georganiseerd door het YAP bestuursteam en Events Team.

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie contact op via:

Yap@nl.abb.com