Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Christophe

U kunt deze pagina bekijken in:

Wat is het beste voorbeeld van samenwerken in je ABB carrière?

Samenwerken is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Er bestaat geen “wij”, maar “ons”. Vandaar dat wij altijd nadenken over het gemeenschappelijk voordeel voor de klant én ABB. Om succes te behalen is open en eerlijk communiceren vereist. Niet alleen als alles goed gaat, maar juist als je geconfronteerd wordt met een aantal problemen. Als je probeert om alles zelf te doen, dan heb je aan het eind waarschijnlijk matige resultaten. Maar als je samenwerkt zal het resultaat succesvol zijn voor alle partijen.

Wat voor impact heeft werken in een globale organisatie op je gehad?

ABB is het meest multiculturele bedrijf waar ik voor heb gewerkt. In het begin dacht ik dat dit geen invloed zou hebben op mijn manier van werken. Lokale organisaties denken lokaal, dacht ik. Maar het tegendeel is waar. Onze multiculturele organisatie dwingt je om uit je lokale schulp te kruipen. Het voordeel is dat je verschillende manieren om markten te benaderen en ervaringen van over de hele wereld kunt delen en uitvoeren in je eigen markt. 
 

Hoe maakt integriteit onze organisatie succesvoller?

Binnen ABB is integriteit de gouden regel. In een B2B-markt moet je een goede relatie met de klant hebben. Dit partnerschap kan alleen sterk genoeg zijn als je blind op elkaar kan vertrouwen. Wij kijken altijd eerst naar onze eigen sterke punten en vergelijken die niet met de werkmethodes van andere. Eerlijkheid, professionaliteit en kennis zijn de sleutelwoorden van integriteit. Als wij de daad bij het woord voegen, maakt dat de relatie alleen maar sterker.

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie