Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Dorith

U kunt deze pagina bekijken in:

Wat was de moeilijkste uitdaging in je ABB carrière?

Als service coördinator Marine & Cranes heb ik een uitdagende, stressvolle, maar zeer leuke baan. Op het moment dat ik het kantoor binnenstap weet ik deels wat me te wachten staat, maar weet ik nooit wat ik tegenkom of hoe laat ik aan het einde van de dag naar huis ga. In combinatie met het groepsleiderschap en een gezin thuis is dit grote uitdaging. Gelukkig werk ik in een goed en gezellig team en als dat nodig is nemen mijn collega’s taken over. De flexibiliteit van ABB ten opzichte van mijn werkuren zorgen er voor dat ik een gezin en een uitdagende baan goed kan combineren.

Heeft werken in een globale organisatie je manier van werken of denken veranderd?

Op de afdeling Marine & Cranes heb ik dagelijks contact met internationale klanten. Hierdoor leer je snel af dat je niet iedereen op dezelfde manier kunt benaderen of dat iedereen dezelfde verwachtingen heeft. Dit is af en toe een uitdaging en zeer leerzaam. Je moet je altijd bewust zijn van de wederzijdse verwachtingen en cultuurverschillen om zo een job zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden en uit te voeren.

Wat motiveert je het meest in je werk?

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. De dynamische kant van mijn werk trekt mij erg aan en het feit dat ik bijna nooit weet wat mij die dag te wachten staat, houdt mijn werk uitdagend. Ik heb contacten met mensen over de hele wereld. Samen zorgen wij ervoor dat wij een schip varend, een kraan draaiend en een platform in bedrijf houden. Dat geeft mij elke keer weer een voldaan gevoel! Soms moet je echt alle zeilen bijzetten om alles voor elkaar te krijgen, maar als dat dan lukt en je krijgt positieve reacties, weet je wel waar voor je het doet! 
 

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie