Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Ief

U kunt deze pagina bekijken in:

Wat is het beste voorbeeld van samenwerken in je ABB carrière?

In het begin van mijn ABB carrière als service engineer was samenwerking één van de belangrijkste sleutels tot succes. Door de samenwerking en het overleg tussen mij en mijn collega’s konden wij onze klanten tevreden stellen. Doordat er ook een goede samenwerking binnen ABB is met de verschillende divisies, heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn carrière een nieuwe wending te geven in een andere divisie. In de divisie waar ik nu werk als technisch sales engineer, is een goede samenwerking tussen de collega’s en onze fabrieken nodig om onze klanten tevreden te stellen.
 

Wat voor impact heeft werken in een globale organisatie op je gehad?

Een groot voordeel van werken in een multinational is, dat je overal ter wereld vrienden/collega’s hebt. Ik heb zelf ook de kans gekregen om een half jaar in één van onze productiefabrieken in Italië te mogen werken. Door deze ervaring kreeg ik een duidelijk beeld van wat zich allemaal afspeelt nadat wij onze bestelling in de fabriek hebben geplaatst. Dankzij het verblijf in Italië en de veelzijdige globale contacten heb ik nu een betere en ruimere kijk op de wereld. 

Hoe maakt integriteit onze organisatie succesvoller?

ABB staat bekend als een ethische organisatie waarvan de werknemers steeds op een correcte manier handelen. Hierdoor is het ook voor onze klanten duidelijk dat zij met ABB een correcte en betrouwbare leverancier kiezen. Ook binnen ABB staat integriteit hoog op de prioriteiten lijst. Hierdoor is het voor iedere werknemer mogelijk al vanaf het begin een onbetrouwbare zaak te ontdekken. Wanneer dit voorkomt, kunnen zij dit doorgeven aan de integriteitsmanager, want eerlijkheid duurt het langst. 

Begin nu met het zoeken naar vacatures!

Selecteer uw interessegebied en locatie