BENELUX - Dutch

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Managementwissel

Zaventem, België - 6 november 2017

ABB informeert u over een belangrijke verandering binnen het managementteam van ABB Benelux. Vanaf 1 november 2017 is de heer Jo Pauwels aangesteld als Country Managing Director Benelux. Jo volgt de heer Alfons Goos op die vanaf 1 december dit jaar met pensioen gaat. 

Met deze benoeming kiest ABB voor continuïteit in de lokale business en op managementniveau. 

Jo Pauwels begon zijn carrière bij ASEA in 1981 en heeft sindsdien verschillende functies gehad bij Robotics zowel in de Benelux als in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Sinds 2011 was Jo Global Service Manager voor de Robotics & Motion-divisie.

Jo behaalde zijn master in Industriële Automatisering aan de Industriële Hogeschool Gent en volgde postacademische opleidingen aan de Vrije Universiteit Brussel, Vlerick Leuven-Gent Business School, INSEAD en IMD Business School.

“Ik kijk ernaar uit om ABB Benelux richting de komende decennia te leiden. Ons leiderschap als technologisch pionier zet ons centraal in de wereld van energie en de vierde industriële revolutie”, zegt Jo Pauwels.

 

Over ABB
ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is pionier en marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie, elektrotechnische componenten, robotica en aandrijftechniek. Voortbouwend op een traditie van meer dan 125 jaar innovatie realiseert ABB vandaag de dag de toekomst van de industriële digitalisering en de vierde industriële revolutie. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 136.000 mensen. www.abb.com

Neem voor meer informatie contact op met:

ABB Media Relations Benelux
Veerle Van Asbroeck
Country Communicatons Manager
Tel.: +32 486 13 40 82
E-mail: veerle.van-asbroeck@be.abb.com

ABB N.V.
Hoge Wei 27 
B-1930 Zaventem
België