ABB op Europort 2021

   

Experience the future

ABB is helping ship owners around the world optimize engine and operational efficiency.

   
   

Save the date

Europort 2021 vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Van 2 tot en met 5 november 2021 is de beurs geopend. Op donderdag 4 november is de beurs ook in de avonduren tot 21.00 uur open.

Waar vind je ons?

Hal 1, stand 1119

Registreer voor een gratis bezoek aan Europort 2021

Een bezoek is gratis wanneer u zich vooraf registreert. U ontvangt dan per e-mail uw digitale entreebewijs. Via uw mobiel of tablet kunt u uw toegangsbewijs eenvoudig laten scannen bij de entree. Hierna ontvangt u uw persoonlijke badge.

Gratis toegang tot Europort 2021:

REGISTRATIE
   

Stap in de maritieme wereld van ABB

In hal 1 van Europort 2021 toont ABB slimme maritieme oplossingen voor de toekomst. U bent van harte welkom op beurstand 1119 van ABB. We tonen u het hart van ABB’s turbocharger. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vermogensschakelaars voor de scheepvaart worden op onze stand belicht. Verbindend element is het digitale platform ABB Ability™ waarmee we een alomvattende digitale verbinding voor de maritieme sector mogelijk maken.

Door schepen te elektrificeren en te automatiseren, zorgen we voor een veel hogere energie efficiëntie. Op basis van het weer, de stroming, het aantal nog te varen zeemijlen en tal van andere indicatoren bepaalt onze software automatisch welk vermogen welke dieselgeneratoren moeten leveren. Deze software uit het ABB Ability™ programma maakt het mogelijk dat de steile opmars van het transport over water hand in hand gaat met het terugdringen van schadelijke uitstoot en verhoging van de efficiency.

ABB Ability™: Know more, do more, do better, together!

ABB Ability™ is ons multidisciplinaire digitale aanbod dat gebruik maakt van de laatste technologische ontwikkelingen om onze klanten beter te bedienen.

Ook in de maritieme sector verbindt ABB Ability™ de klanten van ABB met de kracht van het Industriële Internet of Things.

Via onze diensten en expertise gaat ABB Ability™ verder door data-inzichten om te zetten in de directe actie die "de cirkel sluit" en klantwaarde genereert in een toekomstgerichte maritieme wereld.

ABB is wereldleider in het beveiligen en gebruiken van gegevens via digitaal verbonden apparaten:

  • 70 miljoen digitaal geconnecteerde apparaten
  • 70.000 digitale controlesystemen
  • 25.000 software ingenieurs
  • 6.000 softwareoplossingen op bedrijfsniveau

Minder energieverspilling, minder uitstoot, en op termijn zelfs helemaal géén uitstoot meer. ABB wil hier een pioniersrol spelen en de scheepvaart helpen om nog een stuk verder te gaan. We hebben van oudsher tonnen ervaring met elektriciteit, en we hebben tegelijkertijd een ruime ervaring in automatisering. In de scheepvaart kunnen we die twee werelden optimaal met elkaar verbinden!

    
    
Select region / language