BENELUX - Dutch

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Onze business

ABB is marktleider in de energie- en automatiseringstechnologie en helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers met het verbeteren van hun prestaties én op een energie-efficiëntere manier te werken zodat de gevolgen voor het milieu afnemen. Om de klanten optimaal van dienst te zijn, heeft ABB haar krachten gebundeld in vier divisies waarin zoveel mogelijk samenhangende kennis en ervaring bijeengebracht zijn. Op die manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Power Grids

Aanbod

Power Grids biedt power- en automatiseringsproducten, systemen en service oplossingen voor opwekking, transmissie en distributie. Het aanbod omvat transformatoren, hoogspanningsproducten en grid integratie en grid automatiseringsoplossingen – om een sterker, slimmer en groener grid mogelijk te maken.

Klanten

De divisie Power Grids bedient de energiesector evenals industriële en commerciële bedrijven met een breed assortiment aan producten op het gebied van automatisering, energietransmissie en- distributie.

Mijlpaal

ABB is al 60 jaar pionier in HVDC technologie en is verantwoordelijk voor ongeveer de helft van de HVDC installaties ter wereld. ABB is 's werelds grootste transformatorproducent en technologie- en marktleider in hoogspanningsproducten en onderstationoplossingen.

Electrification Products

Aanbod

Een volledig assortiment van technologieën voor de elektrische keten, van onderstation tot het punt van consumptie, waardoor we voor een veilige en betrouwbare energiestroom zorgen.
Een assortiment van digitale en geconnecteerde laag- en middenspanninginstallaties, inclusief EV infrastructuur, omvormers voor zonne-energie, modulaire onderstations, distributie automatisering, schakelapparatuur, meet- en sensorapparatuur, controle-producten, bedrading accessoires, behuizingen en kabelsystemen, datacommunicatie netwerken, en bescherming tegen stroomuitval.

Klanten

Wij leveren onze producten en systemen aan een groot aantal industrieën en eindklanten. Een ander belangrijk verkoopkanaal naar de markt wordt gevormd door dealers, groothandelaars, machinefabrieken, system integrators, installateurs en engineering bureaus (EPC’s).

Mijlpaal

ABB verzendt dagelijks meer dan 1 miljoen componenten naar klanten over de gehele wereld.

Industrial Automation

Aanbod

ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. Tot onze oplossingen behoren onder andere meet- en analyseapparatuur, turbochargers en besturingssystemen. Wij maken het klanten mogelijk hun prestaties te verhogen en daarbij de milieubelasting te reduceren.

Klanten

De divisie Process Automation is gespecialiseerd in oplossingen voor de industrieën: chemie, olie & gas, farma, levensmiddelen, papier, metaal, water, infra, energie, marine en turbochargers. Door onze kennis en producten kunnen onze klanten hun prestaties verbeteren en hun energieverbruik verminderen.

Mijlpaal

ABB leverde 's werelds eerste vaste energieverbinding tussen een offshore boorplatform en het vasteland.

Robotics and Motion

Aanbod

Motoren, generatoren, aandrijvingen en robotica oplossingen voor tal van aandrijf- en automatiseringsvraagstukken.

Klanten

Een groot aantal industrieën, machinefabrieken en eindklanten. Een belangrijk kanaal naar de markt zijn onze dealers, groothandels en system integrators.

Mijlpaal

ABB is 's werelds grootste leverancier van industriële elektrische motoren en drives.