Energiforsyning

Uansett hvor energien kommer fra, havner den på rett sted

Elektrisitet er et gode som man tar for gitt, og ikke setter pris på før den plutselig ikke er der lenger. ABB har som oppdrag å levere den elektrisiteten du trenger, i det øyeblikket du trenger den, som når du plugger inn et apparat eller slår på en bryter.

Nettilkobling

Pålitelig og energieffektiv strømforsyning er kritisk for at bygningen din skal ha strøm døgnet rundt.

Våre løsninger dekker alle distribusjonsnivåer for alle områder slik at bedriften ikke opplever problemer. Våre smarte løsninger gir muligheter for IoT-tilkobling til anlegget, noe som gjør at du kan ha sømløst tilkobling til din strømleverandør.

>> Primærtilførsel

>> Hoveddistribusjon

>> Digital smart service


Grid Edge-teknologi

Du starter med nye måter for selvforsynende energi som krever nye utprøvde konsepter, slik som takmontert fornybar energiproduksjon støttet av løsninger for batterienergilagring for å gjøre anlegget ditt mer utholdende. Samtidig øker energiforespørselen etter lading av el-kjøretøy, og den må være tilgjengelig hele tiden.

>> Kompakte energilagringsmoduler

>> Solcelletilbud

 

Mellomspenningsfordeling

Våre løsninger er basert på grunnleggende prinsipper for sikkerhet, pålitelighet og skalerbarhet for å øke effektiviteten på anlegg. Dette gjelder bruksområder fra industri, skip, produksjon av tradisjonell og fornybar energi, til bygninger, datasentre og kjøpesentre. Vi tilbyr trygge produkter og enkel komponentutskifting for gode resultater under alle forhold.

>> Til våre smarte løsninger

Lavspenningsfordeling

Våre fleksible løsninger gjør at kundenes elektriske anlegge er på høyeste nivå hva gjelder tilgjengelighet og sikkerhet. Neste generasjon intelligente løsninger gir deg tilgang på sanntidsdata på tvers av driften, forbereder deg på digitalisering og åpner for nye muligheter for intelligente enheter, IoT og skyteknologi.

>> Digitale smarte tjenester

>> Gode resultater under alle forhold

>> Underfordeling

>> Bryterløsninger


Lednings- og kabelstyring

ABBs tilbyr mange løsninger for lednings- og kabelstyring. Det er konstruert slik at det går enklere og raskere å feste, beskytte, isolere og koble sammen ledninger for industrielle applikasjoner, konstruksjon, kommunikasjon, everk, og OEM. Når styrke, pålitelighet og ytelse er påkrevd, vender kunnskapsrike fagpersoner seg til den originale og beste kilden for løsninger for lednings- og kabelstyring.

»>> Til våre smarte løsninger

Les mer

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss
Select region / language