Siirtyminen hajautetusta Satt-ohjausjärjestelmästä nykyaikaiseen järjestelmään

Siirtyminen ABB:n Satt-järjestelmästä ABB:n uudemman sukupolven hajautettuun ohjausjärjestelmään voidaan toteuttaa vaiheittain tai kerralla.

ABB on hajautettujen ohjausjärjestelmien markkinajohtaja, ja sillä on maailman suurin asennettu prosessinohjausjärjestelmien laitekanta. Ymmärrämme siis tuotantolaitteistojesi vaiheittaiseen kehittämiseen ja modernisointiin liittyvät tarpeet. 

Jotta pystyisit jatkuvasti parantamaan tuotantojärjestelmiäsi ja samalla hyödyntämään niihin tehdyt investoinnit täysipainoisesti, ABB on kehittänyt Satt-järjestelmille ja ohjelmoitaville logiikkaohjaimille kattavat kehitysratkaisut. Järjestelmäevoluution asiantuntijamme auttavat tekemään järjestelmillesi kehityssuunnitelman. Aluksi järjestelmät käydään läpi etsien parannusmahdollisuuksia, jotka antavat investoinnille parhaan tuoton. Tarkastelun perusteella laaditaan evoluutiosuunnitelma, joka parantaa laitoksesi tehokkuutta ja tuottavuutta. 

Asiakkaan hyödyt:

  • Kustannustehokas ratkaisu
  • Erittäin vähän käyttökatkoja ja häiriöitä
  • Käytössä olevat I/O-järjestelmät ja niiden kaapelointi voidaan säilyttää
  • Erittäin turvallinen ja nopea käyttöönotto
  • Ohjaimen tai ohjelmoitavan logiikkaohjaimen käyttöikä pitenee

SattLine-evoluutiokonseptia on jo käytetty monissa SattLine-kokoonpanoissa esimerkiksi elintarvike- ja juomateollisuudessa ja energiantuotannossa. Muuntotyökalun uuden version avulla hajautettu SattLine-ohjausjärjestelmä voidaan tehokkaasti korvata System 800xA 5.1 -järjestelmällä, joka sisältää PG2-grafiikkaeditorin. Työkalu säästää useimmissa tapauksissa yli 70 % työstä.

Automation Sentinel on elinkaarituen keskeinen työkalu, joka auttaa järjestelmien jatkuvassa päivityksessä ja kehityksessä kohti uusimpia laitteistoja.

Tarvitsetko lisätietoa?

Referenssit

Loading documents
Select region / language