Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut energiantuotantoon ja sähköyhtiöille

Alajärjestelmien keskitetty ohjaus ja valvonta sähkö- ja lämpövoiman toimitusketjun vaativissa käyttöympäristöissä.

Voimalaitokset kuluttavat 5 % tuottamastaan energiasta. Kulutusta voidaan alentaa 10–30 % optimoimalla toimintaa ja apujärjestelmiä kehittyneiden ohjausjärjestelmien ja energiatehokkaiden laitteistojen avulla.

Sähköjärjestelmät ovat myös elintärkeitä teollisuuden toiminnoille, joissa tarvitaan luotettavaa ja vakaata sähkönsyöttöä moottoreille, jotka pyörittävät kompressoreita, pumppuja, puhaltimia ja koneistoja. Laitos saattaa toimia alueella, jossa julkinen energiansaanti on epäluotettavaa tai sitä ei ole lainkaan, jolloin laitoksen on voitava luottaa omaan energiantuotantoon. ABB auttaa tasapainottamaan energian tarpeen, hallitsemaan energiakustannuksia, parantamaan laitosten turvallisuutta ja lieventämään ympäristö- ja terveysvaikutuksia. Kehittyvät tiedonsiirtostandardit ja yhtenäistyvät alustat helpottavat prosessiautomaation ja sähköjärjestelmien yhdistämistä, jolla voidaan säästää 30 % suunnittelukustannuksista, 15 % asennukseen kuluvasta ajasta ja 20 % koulutuskustannuksista.

ABB:n ohjaustekniikalla voidaan varmistaa turvallinen käyttötoiminta, vähentää käyttökatkoja, mahdollistaa kunnossapidon etätoiminnot sekä helpottaa uuden sukupolven ohjausjärjestelmien käyttöönottoa.

Tarvitsetko lisätietoa?

Valikoimamme

Referenssit

Tarjontamme toimialoittain

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language