Global site

Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να…


Στη σημερινή απαιτητική εποχή, οι υπηρεσίες της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών είναι στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός σας έχει επαγγελματικού επιπέδου υποστήριξη και συντήρηση ακόμα και με απομακρυσμένη σύνδεση - αν χρειάζεται - περιορίζοντας τις ανεπιθύμητες διακοπές λειτουργίας και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.  

Με τη #ΝέαΚανονικότητα ανακαλύπτουμε ότι δεν χρειαζόμαστε πραγματικά όλα εκείνα που προηγουμένως πιστεύαμε ότι χρειαζόμασταν. Η πανδημία, μας έχει οδηγήσει στο να βρίσκουμε νέες, δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις ώστε να συνεχίσουν οι ζωές μας να κυλούν ομαλά και φυσιολογικά.

Αυτό έχει εφαρμογή και στη βιομηχανία, όπου η κοινωνική απόσταση και οι περιορισμοί ταξιδιών οδήγησαν τους τεχνικούς, τους μηχανικούς και τη διοίκηση, στη διαπίστωση ότι οι προσωπικές συναντήσεις δεν είναι πάντα όσο απαραίτητες πιστεύαμε, προσφέροντας οφέλη στις βιομηχανικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης χρημάτων και, ασφαλώς, των περιορισμένων ρίσκων ασφάλειας και υγείας.

Άλλες λειτουργίες που διασφαλίζονται 

Οι υπηρεσίες της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν όλες τις ανάγκες σας στη #ΝέαΚανονικότητα με μια αυξανόμενη γκάμα απομακρυσμένων υπηρεσιών, που σας εξασφαλίζουν τόσο μειωμένο χρόνο αλλά και χρήματα. Τώρα έχετε περισσότερους λόγους από ποτέ να τις δοκιμάσετε.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα παρουσιάζουμε περιπτώσεις και παραδείγματα που καλύπτουν τα οφέλη και τη χρήση των απομακρυσμένων λύσεων.


Απομακρυσμένη, διαδικτυακή δοκιμή ρυθμιστών στροφών και κινητήρων στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας

 
Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι από ποτέ … να συμμετέχετε σε απομακρυσμένες δοκιμές κινητήρων και ρυθμιστών στροφών

Η #ΝέαΚανονικότητα δεν αποτελεί εμπόδιο για τους πελάτες, να συμμετέχουν σε απομακρυσμένες, μετά τις εργασίες συντήρησης στα εργαστήρια μας.  

Σήμερα, αντί να απαιτούμε από το τεχνικό προσωπικό υποστήριξης και συντήρησης των πελατών μας να επισκέπτεται τα εξειδικευμένα εργαστήριά μας, χρησιμοποιούμε με επιτυχία εργαλεία διαδικτυακής ανάλυσης και συνδέσεις βίντεο υψηλής ποιότητας. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να παρακολουθούν ακριβώς τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια επίσημων μηχανικών και ηλεκτρικών δοκιμών στους κινητήρες και ρυθμιστές στροφών τους.

Το πλεονέκτημα αυτής της σύγχρονης απομακρυσμένης υπηρεσίας είναι ότι οι πελάτες αποφεύγουν τα έξοδα ταξιδιού και του επιπλέον απαιτούμενου χρόνου - μειώνοντας επίσης τους κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια σε αυτές τις περιόδους πανδημίας. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας συνδέσμους επικοινωνίας μεταξύ του πελάτη και των εξειδικευμένων μηχανικών μας, αυτός ο τύπος εργασίας πραγματοποιείται με επιτυχία από απόσταση, τόσο σε κινητήρες όσο και σε ρυθμιστές στροφών.
Χρησιμοποιούμε με επιτυχία διαδικτυακά εργαλεία ανάλυσης και βίντεο υψηλής ποιότητας
Αποφυγή εξόδων ταξιδιού και επιπλέον απαιτούμενου χρόνου
Μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια
Χρησιμοποιείται αποτελεσματικά και στα δύο εργαστήρια κινητήρων και ρυθμιστών στροφών

Για παράδειγμα, για την υπηρεσία κινητήρων στο εργαστήριό μας στην Ισπανία, έχει αναπτυχθεί ένα σύστημα που δείχνει καθαρά και άνετα τις δοκιμές που βρίσκονται σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, από απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι εξουσιοδοτημένα μέρη μπορούν να επαληθεύσουν τις εργασίες αποσυναρμολόγησης, επισκευής και επανασυναρμολόγησης του κινητήρα και να παρατηρήσουν τις τελικές δοκιμές από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ομοίως, για δοκιμές ρυθμιστών στροφών, το εργαστήριό μας στη Βραζιλία χρησιμοποιεί υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για να κάνει δοκιμές φορτίου όπου ο πελάτης συμμετέχει πλήρως, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθεί τα εργαστήριά μας. Αυτό έγινε επιτυχώς με πολλούς πελάτες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστη ταξιδιού.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχετικά με τις απομακρυσμένες δοκιμές των Κινητήρων & Γεννητριών μας καθώς και των Ρυθμιστών Στροφών, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της ABB για να δείτε εάν μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. 

Αντίγραφα ασφαλείας παραμέτρων με Ασφάλεια και Ευκολία

Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να … προστατέψετε τα δεδομένα και τις λειτουργίες του ρυθμιστή στροφών σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε

Στον κόσμο της #ΝέαςΚανονικότητας και στις βιομηχανικές δραστηριότητες, τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι, να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ABB Ability™ για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του ρυθμιστή στροφών σας από απόσταση. Είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος προστασίας των ρυθμιστών στροφών και της επιχείρησής σας.

Οι παράμετροι του ρυθμιστή στροφών σας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ομαλής και κερδοφόρας λειτουργίας των εγκαταστάσεων σας. Όμως, όταν πολλοί ρυθμιστές στροφών εξαπλώνονται σε μεγάλες μονάδες παραγωγής ή σε πολλές απομακρυσμένες τοποθεσίες, η ασφαλής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων αυτών των παραμέτρων μπορεί να είναι ένας υπολογιστικός εφιάλτης.

Στη σημερινή #ΝέαΚανονικότητα, όπου τα ταξίδια είναι πολύ μειωμένα και η πρόσβαση επιτόπου στην εγκατάσταση αποθαρρύνεται, έχετε πλέον περισσότερους λόγους από ποτέ να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ABB Ability™ Απομακρυσμένη Παρακολούθηση, για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παραμέτρων του ρυθμιστή στροφών σας. Κάθε 24 ώρες, όλες οι παράμετροι του ρυθμιστή στροφών, μπορούν να αντιγραφούν και να αποθηκευτούν αυτόματα και με ασφάλεια σε μια κεντρική βάση δεδομένων που λειτουργεί στην πλατφόρμα ABB Ability™.

Επιπλέον, η υπηρεσία περιλαμβάνει προστασία από πιθανή κακή χρήση και τυχαίες αλλαγές παραμέτρων. Αυτό σημαίνει ότι ενημερώνεστε αυτόματα εάν αλλάξουν τυχόν παράμετροι του ρυθμιστή στροφών - είτε πρόκειται για φυσιολογικό αποτέλεσμα λειτουργιών είτε λόγω σφάλματος χειριστή.
Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των παραμέτρων του ρυθμιστή στροφών
Προστασία από πιθανή κακή χρήση και τυχαίες αλλαγές παραμέτρων
Ενημερωθείτε αυτόματα εάν αλλάξουν οι παράμετροι του ρυθμιστή στροφών
Ως εκ τούτου, ως υπεύθυνος συντήρησης ή τεχνικός, εάν προκύψει κάτι ακούσιο ή εσφαλμένο, θα το γνωρίζετε και θα μπορείτε γρήγορα να επαναφέρετε το ρυθμιστή στροφών στην προηγούμενη κατάσταση για να επανεκκινήσετε τις λειτουργίες σας.

Στον κόσμο της #ΝέαςΚανονικότητας, η προστασία των ρυθμιστών στροφών, των διεργασιών και της παραγωγής σας με ασφαλή, αυτόματη λήψη δεδομένων του ρυθμιστή στροφών και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας παραμέτρων από οποιαδήποτε τοποθεσία, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι δεν το παραβλέπετε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας ABB Ability™ για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ρυθμιστών στροφών, πατήστε εδώ.


Απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών

Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να… μάθετε για τις υπηρεσίες απομακρυσμένης θέσης σε λειτουργία

Σε πολλές περιπτώσεις η απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία κινητήρων και ρυθμιστών στροφών είναι πιθανή*. Χρησιμοποιώντας ψηφιακές μεθόδους επικοινωνίας και ανάλυσης, η απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικές εξοικονομήσεις χρημάτων και χρόνου.

Οι δεξιότητες που απαιτούνται για τη θέση σε λειτουργία, και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στον έλεγχο της διέγερσης σύγχρονων κινητήρων υψηλής τάσης, γεννητριών και synchronous condensers είναι σπάνιες και σε υψηλή ζήτηση. Παρομοίως, ειδικές δεξιότητες και εμπειρία απαιτούνται για τη θέση σε λειτουργία ρυθμιστών στροφών. Παρόλα αυτά, με όλους τους περιορισμούς των ταξιδιών εξαιτίας της πανδημίας, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ABB που ασχολούνται με αυτό δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στα μέρη όπου είναι απαραίτητη η παρουσία τους.

Συνθήκες και προκλήσεις σαν αυτές είναι αρκετά κοινές στη #ΝέαΚανονικότητα. Αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι η δυνατότητες υποστήριξης της ABB απέναντι στους πελάτες της έχουν περιοριστεί. Στην πραγματικότητα με τη χρήση δημιουργικών συνδυασμών τόσο εργαλείων όσο και ομαδικής δουλειάς, στην ABB έχουμε την πλήρη δυνατότητα να υποστηρίξουμε στο μέγιστο τους κινητήρες και τους ρυθμιστές στροφών των πελατών μας απομακρυσμένα.*
Χρησιμοποιώντας τις τοπικές ικανότητες
Παγκόσμια εξειδίκευση
Έντονη ομαδική δουλειά

Οι σύγχρονοι κινητήρες υψηλής τάσης ξεκινούν με απομακρυσμένη υποστήριξη από ειδικούς


Ένα καλό παράδειγμα που σχετίζεται με απομακρυσμένη υποστήριξη και θέση σε λειτουργία κινητήρων έρχεται από τη Μέση Ανατολή. Ένας εξειδικευμένος μηχανικός από την ABB Σουηδίας έπρεπε να ταξιδέψει σε ένα χώρο γεωτρήσεων νωρίτερα μέσα στη χρονιά, για να θέσει σε λειτουργία τα συστήματα ελέγχου διέγερσης τεσσάρων σύγχρονων κινητήρων υψηλής τάσης. Παρόλα αυτά, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών, αυτό δεν ήταν εφικτό. 

Αντί για αυτό, χρησιμοποιώντας τις τοπικές ικανότητες, την παγκόσμια εξειδίκευση και την ισχυρή ομαδική δουλειά, τα κέντρα υποστήριξης της ABB στην Σουηδία και τη Μέση Ανατολή είχαν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν αυτές τις δυσκολίες για να εξασφαλίσουν τη σωστή θέση σε λειτουργίας στον σωστό χρόνο. Η απομακρυσμένη υποστήριξη που παρασχέθηκε από πιστοποιημένο μηχανικό στη Σουηδία, μέσω τηλεφώνου και διαδικτυακής σύνδεσης, σε έναν εξειδικευμένο μηχανικό στη Μέση Ανατολή αποδείχθηκε μια λειτουργική λύση. Αυτή είναι μια καλή περίπτωση που αποδεικνύει πώς μια τέτοια δουλειά μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε μεγάλες κλίμακες, εξοικονομώντας χρόνο και έξοδα ταξιδίου τόσο για τους πελάτες όσο και για την εταιρία μας. 

 

Η θέση σε λειτουργία των ρυθμιστών στροφών μπορεί να γίνει με κάμερες για καλύτερη υποστήριξη των τεχνικών του πελάτη

Σε ένα έργο εταιρείας κοινής ωφέλειας, πάλι με έδρα τη Μέση Ανατολή, οι μηχανικοί της ABB ήταν σε ταξιδιωτικό περιορισμό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ταξιδέψουν για να θέσουν σε λειτουργία κάποιους ρυθμιστές στροφών μέσης τάσης. Έτσι πραγματοποιήθηκε απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία χρησιμοποιώντας δύο τεχνικούς του πελάτη στο χώρο, για να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες που έπρεπε να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία.

Ρυθμίστηκαν δύο κάμερες για να καταγράφουν τον χώρο εργασίας και τους δύο ρυθμιστές στροφών. Ο πελάτης παρείχε έναν υπολογιστή όπου η ABB εγκατέστησε το λογισμικό της για θέση σε λειτουργία και μοιράστηκε τον έλεγχο μέσω του Microsoft teams. Η διαδικασία κύλησε ομαλά καθώς η εργασία ήταν πολύ σωστά προετοιμασμένη και όλοι οι μετέχοντες γνώριζαν ακριβώς τα βήματα, τις απαιτήσεις και τα μέτρα ασφαλείας που έπρεπε να τηρηθούν. Όλα πήγαν καλά και ο πελάτης ήταν εξαιρετικά χαρούμενος, καθώς η ABB κατάφερε να περιορίσει τον χρόνο δοκιμών και να θέσει σε λειτουργία των εξοπλισμό εγκαίρως. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών, μιλήστε με τον εκπρόσωπο της ABB. 

______________________________________

*Απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία των κινητήρων και των ρυθμιστών στροφών είναι πιθανή σε πολλές περιπτώσεις. Εάν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο της ABB για να μάθετε πώς μπορεί να λειτουργήσει σε εσάς.


Αποφυγή ανεπιθύμητης διακοπής λειτουργίας

Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να… λάβετε νωρίς ειδοποιήσεις και να αποφύγετε την απρογραμμάτιστη διακοπή λειτουργίας
Ο χαμένος χρόνος δεν γυρίζει ποτέ πίσω, προκαλώντας πολλές ζημιές. Για να αποφύγετε τις εκπλήξεις, η υπηρεσία ABB Ability™ Απομακρυσμένη Παρακολούθηση σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε σφάλματα στους κινητήρες, τους ρυθμιστές στροφών, τα ρουλεμάν και τις αντλίες, αρκετό χρόνο πριν προκαλέσουν κάποιο δαπανηρό σφάλμα. Ακόμα και πριν την κατάσταση που έφερε η #ΝέαΚανονικότητα, η ABB διέθετε τρόπους παρακολούθησης της υγείας και της κατάστασης του βιομηχανικού συστήματος κίνησης σε πραγματικό χρόνο από απόσταση. Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι από ποτέ να τους υιοθετήσετε.

Η ABB Ability™ Απομακρυσμένη Παρακολούθηση για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε κρίσιμα δεδομένα λειτουργίας πραγματικού χρόνου που σχετίζονται με την αξιοπιστία του συστήματος κίνησης, τις συνθήκες λειτουργίας, τους κραδασμούς, τη θερμοκρασία, την ενεργειακή κατανάλωση, τα επίπεδα καταπόνησης και άλλα. Αυτά ανανεώνονται άμεσα και είναι προσβάσιμα για οποιαδήποτε χρονική περίοδο ορίσετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τα παρακολουθείτε είτε μέσω του ABB Ability™ Powertrain portal ή μέσω του δικού σας cloud συστήματος παρακολούθησης.

Αυτή η απομακρυσμένη ανάλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία συνθηκών, και στη περίπτωση εμφάνισης σημαντικών προβλημάτων οι μηχανικοί της ABB μπορούν να δουν με απομακρυσμένη σύνδεση σημαντικά δεδομένα του κινητήρα και των ρυθμιστών στροφών με στόχο την άμεση διάγνωση. Σε πολλές περιπτώσεις, η επιτόπια επίσκεψη στο σημείο για εντοπισμό και επίλυση του σφάλματος δεν είναι απαραίτητη - ακόμα και όταν χρειάζεται υποστήριξη από κάποιον εξειδικευμένο μηχανικό. Τώρα τα ζητήματα μπορούν να διαγνωστούν ταχύτατα ενώ η επίλυσή τους μπορεί να γίνει με οδηγίες ακόμα και απομακρυσμένα, εξοικονομώντας τον χρόνο και τα χρήματα των πελατών μας.
Ανάλυση κρίσιμων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
Απομακρυσμένη παρακολούθηση σημαντικών δεδομένων του κινητήρα και του ρυθμιστή στροφών για ταχεία διάγνωση
Εξοικονομώντας τον χρόνο και τα χρήματα των πελατών μας

Η Absolut Vodka επωφελείται άμεσα από την χρήση Smart Sensors

Ένα καλό παράδειγμα των πολύτιμων πλεονεκτημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης είναι η Absolut Vodka, κορυφαίος παραγωγός αλκοολούχων ποτών στη Σουηδία. Μετά από εκτενή έρευνα για τους τρόπους που μπορεί να είναι ωφέλιμη η συντήρηση βάσει κατάστασης, η τεχνική ομάδα της Absolut αποφάσισε να εγκαταστήσει την λύση που θεωρούσαν πιο οικονομικά αποδοτική και εύκολη στη χρήση:  τους ABB AbilityTM Smart Sensors.

Οι Smart Sensors, όπου ο καθένας τους έχει το μέγεθος ενός smartphone, εγκαταστάθηκαν σε πολλούς κινητήρες στην διαδικασία "προετοιμασίας πολτού" - μια συνεχή λειτουργία που είναι σημαντική σε όλες τις διεργασίες απόσταξης. Άμεσα και μετά την εγκατάσταση των αισθητήρων στους κινητήρες, μια παράδοξη καμπύλη εντοπίστηκε στους κραδασμούς ενός κινητήρα που συνδεόταν με έναν αναδευτήρα. Αυτό σήμαινε πιθανό σφάλμα στα ρουλεμάν, το οποίο επιβεβαιώθηκε από περαιτέρω αναλύσεις. Εντοπίζοντας το ελαττωματικό ρουλεμάν πριν εμφανιστεί η βλάβη, δόθηκε η δυνατότητα στην Absolut να διορθώσει το πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας και να αποτρέψει τη χαμένη παραγωγικότητα και τα κόστη που θα μπορούσαν να προκύψουν από μια απρογραμματισμένη διακοπή λειτουργίας. 

Είναι άκρως σημαντικό ότι σχεδόν την ίδια ώρα οι αισθητήρες εντόπισαν ένα δεύτερο πιθανό πρόβλημα - έντονους κραδασμούς σε μια μεγάλη αντλία που τροφοδοτεί τη γραμμή πολτοποίησης. Στην αρχή, οι μηχανικοί θεώρησαν ότι μπορεί να είναι ένα θέμα στα ρουλεμάν. Προέκυψε όμως ότι είναι μια βαλβίδα που μετατοπίστηκε από λάθος και οδήγησε σε φαινόμενο σπηλαίωσης εντός της αντλίας και σε κραδασμούς. Έπειτα η βλάβη ήταν εύκολο να αποκατασταθεί.

Ο μηχανικός αυτοματισμού της Absolut, Tony Knutsson είναι πολύ ευχαριστημένος με τους Smart Sensors και τα οφέλη που προσφέρουν: "Οι αισθητήρες, μας εξασφάλισαν έναν εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε μια βαθύτερη εικόνα στην προετοιμασία πολτού, με τη δυνατότητα να εντοπίσουμε μέχρι και μικρά θέματα και να τα διορθώσουμε - πριν γίνουν μεγάλα προβλήματα. Εμβαθύνοντας στην κατάσταση του εξοπλισμού μας, μπορούμε τώρα να προγραμματίσουμε καλύτερα τις δραστηριότητες συντήρησης και να ευθυγραμμίσουμε τις εργασίες μας με τις προγραμματισμένες παύσεις λειτουργίας". 
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του ABB Ability™ ώστε να παρακολουθείτε απομακρυσμένα τα συστήματα κίνησής σας, καθώς και άλλο βιομηχανικό εξοπλισμό πατήστε εδώ .

______________________________________

*Απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία κινητήρων και ρυθμιστών στροφών είναι δυνατή σε πολλές περιπτώσεις. Εάν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα της ABB Ελλάδος για να εξετάσετε αν αυτό είναι εφικτό στη δική σας περίπτωση. 


Απομακρυσμένη διάγνωση και θέση σε λειτουργία

Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να ... εφαρμόσετε λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης και υποστήριξης

Στη #ΝέαΚανονικότητα, η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους μηχανικούς απομακρυσμένα να λάβουν έγκαιρα προειδοποιήσεις σχετικά με πιθανά μελλοντικά σφάλματα κρίσιμων κινητήρων ή ρυθμιστών στροφών για τις διεργασίες σας. Παρά το γεγονός ότι οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ABB μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν φυσικά στις εγκαταστάσεις σας, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε απομακρυσμένα για να εντοπίσετε και να λύσετε γρήγορα τα περισσότερα προβλήματα*.

Το φάσμα των απομακρυσμένων υπηρεσιών υποστήριξης της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών καθώς και οι απομακρυσμένες λύσεις του ABB Ability™ σας δίνουν πρόσβαση σε πολλά χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας για να διαχειριστείτε πιθανά σφάλματα του εξοπλισμού σας και έτσι να μπορέσετε να τα επιλύσετε. Χωρίς να είμαστε φυσικά στους χώρους σας, μπορούμε συχνά να επιλύσουμε απομακρυσμένα μια ευρεία γκάμα προκλήσεων για να λειτουργούν απρόσκοπτα οι εγκαταστάσεις σας - για πολλά χρόνια ομαλής και κερδοφόρας παραγωγής.

Πρακτικά, στη σημερινή #ΝέαΚανονικότητα είμαστε καλύτερα από ποτέ εξοπλισμένοι για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στη χρήση απομακρυσμένων λύσεων και εργαλείων που μπορούν να τεθούν σε λειτουργία από απόσταση, παντού στον κόσμο. Τώρα που η φυσική απόσταση και τα ταξίδια δεν επιτρέπονται, οι υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης της ABB ταιριάζουν τέλεια στην ταχεία επίλυση προβλημάτων των πελατών μας σε βιομηχανικές διεργασίες.
Χρόνια συσσωρευμένης εξειδίκευσης
Ταχεία επίλυση σφαλμάτων
Καλύτερα εξοπλισμένοι από ποτέ για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας

Η απομακρυσμένη διάγνωση και η γρήγορη αντικατάσταση βοηθούν στην αποφυγή δαπανηρών προβλημάτων

Ένα εργοστάσιο πετροχημικών στην Κίνα που χρησιμοποιεί το ABB Ability™ Απομακρυσμένης Παρακολούθησης παρουσιάζει ένα καλό παράδειγμα για το πώς οι απομακρυσμένες υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε γρήγορα προβλήματα που διαφορετικά θα ήταν πολύ δαπανηρά. Στις αρχές του 2020, όταν τα ταξίδια στην Κίνα ήταν απαγορευμένα, ένας μηχανικός υποστήριξης της ABB που δούλευε από το σπίτι εντόπισε ένα ρυθμιστή στροφών που είχε κάποιο σφάλμα στο εργοστάσιο. Ο ρυθμιστής στροφών χρησιμοποιούνταν στην ανάμειξη πετροχημικών, και στην περιπτωση που σταματούσε για πολύ χρόνο τα υλικά θα σταθεροποιούνταν δημιουργώντας ένα κόστος 150,000 δολλαρίων λόγω σπατάλης προϊόντος, χρόνου μη λειτουργίας και καθαριότητας.

O μηχανικός της ABB εντόπισε νωρίς το σφάλμα χάρη στην υπηρεσία ABB Ability™ Απομακρυσμένης Παρακολούθησης. Επικοινώνησε απευθείας με το εργοστάσιο και συντόνισε μια ομάδα μηχανικών της ABB με στόχο την άμεση επίλυσή του. Μέσα σε μια ώρα και σε στενή συνεργασία με τον τεχνικό υποστήριξης του πελάτη,που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις, η αιτία του προβλήματος εντοπίστηκε σε εξωτερικό κύκλωμα προστασίας. Ο πελάτης είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα ανταλλακτικά που είχε στη διάθεσή του για να επιδιορθώσει τις ελαττωματικές συσκευές και να αποκαταστήσει με επιτυχία τη λειτουργία του κυκλώματος, με την απομακρυσμένη υποστήριξη και παρακολούθηση της ABB. Χάρη στην απομακρυσμένη παρακολούθηση, και στην απομακρυσμένη υποστήριξη μεταξύ της ABB και των μηχανικών του πελάτη, δεν υπήρξαν σημαντικές απώλειες στην παραγωγή, γεγονός που εκτιμήθηκε πολύ από τον πελάτη.

Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη των απομακρυσμένων υπηρεσιών όπως η παραπάνω, και γιατί υπάρχουν περισσότεροι λόγοι από ποτέ να υιοθετήσετε αυτές τις μοντέρνες λύσεις στην #ΝέαΚανονικότητα, εδώ
______________________________________

* Η απομακρυσμένη θέση σε λειτουργία για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών είναι δυνατή σε πολλές περιπτώσεις. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της ABB και μάθετε πώς θα μπορούσατε να το αξιοποιήσετε και εσείς.Τώρα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να… μειώσετε τους κινδύνους υγείας και ασφάλειας, ενώ σέβεστε την απόσταση εξαιτίας της #ΝέαςΚανονικότητας, με ψηφιακές και απομακρυσμένες υπηρεσίες υποστήριξης

Στη #ΝέαΚανονικότητα, o κόσμος ταξιδεύει και συναντιέται κατ'ιδίαν πολύ λιγότερο. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα για την ομάδα υποστήριξης της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών, καθώς έχουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών απομακρυσμένης υποστήριξης και εργαλείων παρακολούθησης για να σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε, να θέσετε σε λειτουργία, να συντηρήσετε και να επιβλέψετε τη λειτουργία κινητήρων και ρυθμιστών στροφών από απόσταση - κρατώντας το προσωπικό σας ασφαλές.

Ο εξοπλισμός σας μπορεί να βρίσκεται σε επικίνδυνο περιβάλλον εργασίας, όπως αυτό των εργοστασίων χημικών, μετάλλων κ.α. Μπορεί επίσης να βρίσκεται σε απομακρυσμένες περιοχές που η πρόσβαση είναι δύσκολη. Ακόμα και σε σχετικά ασφαλείς συνθήκες, οποιαδήποτε στιγμή κάποιος μηχανικός συντήρησης επισκεφτεί κάποιο εργοστάσιο επί τόπου, υπάρχει ρίσκο τραυματισμού. Στατιστικά, παρά τα ποικίλα μέτρα προστασίας, όσο πιο συχνά γίνονται συντηρήσεις επιτόπου, τόσο υψηλότερος ο κίνδυνος ατυχημάτων.
Ακόμα και πριν την #ΝέαΚανονικότητα που μείωσε δραστικά τόσο τα ταξίδια όσο και τις κατ'ιδίαν συναντήσεις, η ABB προσέφερε ψηφιακές υπηρεσίες που σας έδιναν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να συντηρήσετε τα συστήματα κίνησης από ασφαλή απόσταση. Πρόσφατα αυτό το εύρος επεκτάθηκε εντυπωσιακά με στόχο την κάλυψη ακόμα περισσότερων απομακρυσμένων εργασιών που προηγουμένως απαιτούσαν επιτόπου επίσκεψη. Έτσι η #ΝέαΚανονικότητα σας δίνει όλο και περισσότερους λόγους να υιοθετήσετε αυτές τις ισχυρές απομακρυσμένες υπηρεσίες και τα εργαλεία τους.

Ένα παράδειγμα προκύπτει από την Ελβετία, όπου το μεγαλύτερο εργοστάσιο ημιαγωγών χρησιμοποιεί Smart Sensors για να παρακολουθεί συνεχώς όλους τους βασικούς κινητήρες που κινούν τους ανεμιστήρες- με στόχο ένα περιβάλλον απόλυτα καθαρό, χωρίς σκόνη, με υψηλής ακρίβειας έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας. Οι περισσότεροι ανεμιστήρες είναι τοποθετημένοι σε αυτόνομες μονάδες χειρισμού αέρα ή πύργους ψύξης όπου η απευθείας πρόσβαση δεν είναι εφικτή χωρίς την παύση λειτουργίας των μονάδων. Η δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης των ανεμιστήρων απομακρυσμένα αποτρέπει τις λειτουργικές εκπλήξεις και επίσης επιτρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός οποιασδήποτε εργασίας συντήρησης.
Έχουμε δεκάδες άλλα παραδείγματα όπου η υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης της ABB χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία. Το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη προστασία ασφάλειας και υγείας, περιορισμένοι κίνδυνοι τόσο για το προσωπικό όσο και για την εταιρίας σας και περιορισμένα κόστη. Αυτά είναι καλά νέα για όλους!
Βελτιωμένη προστασία σε ζητήματα ασφάλειας και υγείας
Περιορισμένοι κίνδυνοι
Χαμηλότερα κόστη

Κάντε τις βιομηχανικές λειτουργίες του συστήματος κίνησής σας πιο ασφαλείς με την υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης της ABB για κινητήρες και ρυθμιστές στροφών και το ABB Ability™ Απομακρυσμένης Παρακολούθησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με πετυχημένες υλοποιήσεις επιλέξτε εδώ.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  • Contact us

    Submit your inquiry and we will contact you

    Contact us

Τροφοδοσία Δικτύου ΑΒΒ