Drivsystemservice

ABB tillhandahåller en komplett tjänsteportfölj som säkrar tillgängligheten och optimerar prestandan i ditt drivsystem

Drivsystemservice är din lokala servicepartner för drivsystem. Vi finns på 17 platser i Sverige, från Malmö i syd till Kiruna i norr. Våra serviceingenjörer är certifierade på ABB:s drivsystem och del i ett globalt nätverk av specialister som tillhandahåller servicetjänster och utbildning inom ABB:s kompletta produktportfölj.

Vi erbjuder bland annat avhjälpande underhåll och beredskap samt avancerade servicetjänster för ett förbyggande och tillståndsbaserat underhåll, ofta som en del i ett serviceavtal. Dessutom erbjuder vi uppgradering eller utökning av ditt drivsystem för en ökad tillgänglighet, funktionalitet och livslängd vilket resulterar i minskade livscykel- och underhållskostnader.

Vår etablerade säkerhetskultur är ytterligare en anledning att välja ABB som serviceleverantör. Vi är noga med att använda rätt säkerhetsutrustning och börjar alltid alla arbeten med en riskbedömning för att garantera en trygg och säker arbetsmiljö.

ABB Drivsystemsupport

Drivsystemsupporten är en stödfunktion som under kontorstid erbjuder kostnadsfri teknisk support för att svara på dina frågor och hantera ert garantiärende.

Drivsystemsupporten nås via Kundcenter: 021-32 50 00
Du kan även kontakta oss via e-post: drivsystemsupport@se.abb.com

För mer information, förfrågan eller beställning kan du även kontakta din lokala servicesäljare.
Ladda ned informationsblad för Drivsystemsupporten


Mer info om garantiåtaganden

Samtliga garantiärenden avseende drivsystem hanteras via ABB Drivsystemsupport.

ABB Drivsystemsupport 021-32 50 00 

I vår telefonsupport finns under kontorstid kostnadsfri specialistkompetens för att svara på dina frågor eller hjälpa dig till rätt kontakt. Du kan även kontakta oss via e-post: drivsystemsupport@se.abb.com
Vår målsättning är att du ska få teknisk support och rådgivning senast inom 1 timme
Och det är ingen risk att dina frågor försvinner i hanteringen – alla ärenden registreras, hanteras och dokumenteras i ett ärendehanteringssystem, gemensamt för hela ABB. 

Beredskap 
Vid behov rycker självklart våra servicetekniker ut och åtgärdar drivsystemet på plats. I vårt åtagande ingår att vi ska finnas tillgängliga ute hos våra kunder senast inom 10 kontorstimmar, oavsett var i Sverige du har din verksamhet. 

Reservdelssupport 
Snabba leveranser av reservdelar är en viktig del av konceptet. Vi levererar reservdelar och utbytesenheter under dygnets alla timmar, alla dagar, året runt. Beställningar före klockan 15.00 levereras senast klockan 16.00 nästa dag. Vid akutfall kan leveransen vara på väg 2 timmar efter beställning.

Vill du ha produktinformation eller service?

Dela sidan


Aktuellt

Vårt erbjudande

Loading documents
Select region / language