Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Tillgångslager

Sänkta lagerkostnader med garanterad reservdelshållning

Proaktivt underhåll förebygger i de flesta fall haveri av slitagedelar. Dock kan elektriska komponenter haverera utan förvarning och orsaka kostsamma haverier som i värsta fall kan få en hel process att stanna av. För att hantera den typen av problem krävs snabb tillgång till såväl rätt kompetents som material i form av fungerade reservdelar.

Via ABB finns möjligheten att teckna Tillgångslager, en tjänst som säkerställer bästa materialförmåga genom att erbjuda abonnemang för snabb access till funktionella reservdelar.

Tillgångslager finns strategiskt utplacerat på flera ställen i Sverige och består av frekvensomriktare ACS880 av vägghängd modell från 2,2kW till 250kW och golvstående moduler R10, R11, R8i. ACS880 är en industriell frekvensomriktare som också kan ersätta ACS580 i de flesta fall då byggmåtten är liknande. Konceptet tillhandahåller även reservdelsväskor för lösa komponenter.

Tillsammans med ABB:s kompetenta fältserviceverksamhet som finns i hela landet blir tjänsten Tillgångslager en mycket kostnadseffektiv lösning som på snabbaste sätt avhjälper akuta haverier om olyckan skulle vara framme.

Fördelar

  • Funktionella reservdelar - ABB:s tillgångslager reformeras årligen
  • Kostnadseffektiv reservdelshållning - köp endast de moduler ni behöver
  • Kortare stilleståndstider - byt hela moduler, snabbt och effektivt

Intresserad?

Vill du veta mer om tillgångslager? Skicka en intresseförfrågan här!

Intresseanmälan
Loading documents