Engineering in Food & Beverage

Place and date

Maarssen, Netherlands

-

Add to calendar ICal Outlook Google Calendar

Dit jaar wordt de tweede editie van Engineering in Food & Beverage georganiseerd in de Fabrique in Maarsen. Het centrale thema dit jaar is Van big Data naar Smart Decisions. Ruim 30 fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus presenteren hun kennis op het gebied van automatisering in de Food & Beverage industrie op de centrale beursvloer.

Industrie 4.0, Internet of Things, Big Data - termen die al een aantal jaren de ronde doen. In de voedingsmiddelenindustrie en zeker ook in de machinebouw. Hoe zorgen machinebouwer en F&B-producent dat zij veilig het maximale uit hun eigen en gecombineerde kennis en data halen? Gegevens verzamelen is één, data delen en tot de juiste beslissingen komen op basis van deze data is een heel ander verhaal.

  • Is het wel veilig?
  • Is er meer dan predictive maintenance?
  • Kan de machinebouwer met de data van de klant een (voedsel)veiliger machine ontwerpen?
  • Kan een foodbedrijf met behulp van data beter inspelen op de steeds strenger wordende regelgeving?

Deze en nog veel meer andere onderwerpen komen aan bod tijdens de tweede editie van Engineering in Food&Beverage op 10 oktober in De Fabrique in Maarssen.

Denkt u na over digitalisatie maar weet u niet waar te beginnen? Laat u ook inspireren en bezoek onze stand (2 in loods 7)

 

Contact Information

Marcel Zevenbergen
Mobile: +31651086550
Email: marcel.zevenbergen@nl.abb.com
Website: https://www.vmt.nl/Events/Engineering-in-Food-and-Beverage-Event