Ανιχνεύσιμα δεματικά καλωδίων Ty-Rap® - ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων

Τα ανιχνεύσιμα δεματικά καλωδίων Ty-Rap® Detectable, μπορούν να περιορίσουν τους κινδύνους μόλυνσης στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Σε όλη την ιστορία της, η ΑΒΒ πρωτοπορεί παρουσιάζοντας καινοτομικά προϊόντα και τεχνολογίες που δίνουν λύση στα προβλήματα και τις ανάγκες των πελατών της. Με την εφεύρεση των δεματικών καλωδίων Ty-Rap® το 1958, η ABB προσέφερε μια μοναδική λύση για την εύκολη διαχείριση καλωδίων σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο. 


ty-rap-logo
Με τη νέα σειρά ανιχνεύσιμων δεματικών, η ABB μπορεί να προσφέρει μια μοναδική λύση σε βιομηχανίες που παράγουν τρόφιμα και ποτά, όπου τα πρότυπα ποιότητας και υγιεινής είναι εξαιρετικά υψηλά και η ανάγκη για περιορισμό των πιθανοτήτων μόλυνσης του παραγόμενου προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια πιθανή μόλυνση στο τελικό προϊόν θα σήμαινε τεράστιο διαχειριστικό κόστος στον εντοπισμό του προβλήματος, πιθανές ανακλήσεις προϊόντων και ακόμα ζημιά και στην φήμη της εταιρείας που είναι και η πιο σημαντική.

Η χρήση ανιχνεύσιμων δεματικών σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, δίνει τη δυνατότητα να τεθεί σε εφαρμογή ένα σύστημα HACCP (Ανάλυση Κινδύνων Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) το οποίο θα είναι συμβατό με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια των τροφίμων, όπως του νόμου περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων (FSMA). 

Τα ανιχνεύσιμα δεματικά Ty-Rap® Detectable, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανιχνεύονται εύκολα από ανιχνευτές μετάλλων, συσκευές X-ray και συστήματα οπτικής ανίχνευσης. Είναι κατασκευασμένα από πολυμερές υλικό που περιέχει πρόσθετα για να αυξηθεί η μαγνητική τους πυκνότητα έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να ανιχνευθούν. Επιπλέον, το φωτεινό μπλε χρώμα τους, τα κάνει να ξεχωρίζουν, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας σε εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων. Επίσης, το πολυπροπυλένιο από το οποίο είναι κατασκευασμένα αυτά τα δεματικά καλωδίων, επιτρέπει τη χρήση τους σε εφαρμογές επεξεργασίας υγρών για οπτική ανίχνευση.

Μάθετε περισσότερα

Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι