Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Asuntomessuilla ratkaisuja kodin sähköistykseen

Yhdellä napinpainalluksella sammutat kaikki kotisi valot ja sähkölaitteet ja lasket huoneiston lämpötilaa. Puhelimesi toimii ovikellona, ja avaat oven vieraalle sovelluksen kautta. Ajastat puhelimella sähköautosi latauksen ja varmistat lataustilan ennen lähtöä. Kun lähdet lomamatkalle, kotisi valaistus käyttäytyy kuin olisit kotona.

Tervetuloa tutustumaan älykkääseen asumiseen Tuusulan Asuntomessuille
3.–30.8.2020!

Messukohteista löydät inspiraatiota ja esimerkkejä ABB:n tarjoamista ratkaisuista kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. ABB-free@home -kotiautomaatiolla voit luoda haluamaasi tunnelmaa kaihtimia ja valaistusta säätämällä sekä samalla optimoida kotisi energiankulutuksen.  

Tiesitkö, että katkaisijoiden ja pistorasioiden ei tarvitse aina olla valkoisia? Valikoimastamme voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivat värit ja materiaalit. Yhdistä esimerkiksi uusi ylellinen uutuus Impressivo Matta Musta aidoista materiaaleista valmistettujen carat-peitelevyjen tai väreillä leikittelevien axcent-peitelevyjen kanssa.

Onko suunnitelmissasi vaihtaa ympäristön kannalta kestävämpään sähköautoon, mutta kodin sähköauton latausasema herättää kysymyksiä. Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää sopisiko uusi Terra AC -latausasema sinun pihallesi ja päästä tutustumaan latausasemaan ja sen älykkäisiin toimintoihin paikan päällä Tuusulan Asuntomessuilla.

Tutustu messukohteisiimme

Suomalaisen asumisen edelläkävijänä toimivat Asuntomessut palaavat juurilleen Tuusulaan juhlistamaan 50-vuotisjuhlavuottaan 3.–30.8.2020. Tuusulan Rykmenttipuistoon sijoittuva messualue, tulevaisuuden kyläkaupunki, yhdistää kaupunkiasumisen ja kylämäisen yhteisön parhaat puolet luontoa ja taidetta unohtamatta. Messujen neljä viikottain vaihtuvaa teemaa ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus.
Varaa siis lippusi ennakkoon ja tule tutustumaan asumisen uusimpiin ratkaisuihin!

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirrokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Saat ajankohtaista tietoa ratkaisuista, uutuuksista ja tapahtumistamme.

Tilaa uutiskirje

Tarvitsetko lisätietoa?

Kokemuksia kodin ohjauksesta

Lue lisää