Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Asuntomessuilla ratkaisuja kodin sähköistykseen

Yhdellä napinpainalluksella sammutat kaikki kotisi valot ja sähkölaitteet ja lasket huoneiston lämpötilaa. Puhelimesi toimii ovikellona, ja avaat oven vieraalle sovelluksen kautta. Ajastat puhelimella sähköautosi latauksen ja varmistat lataustilan ennen lähtöä. Kun lähdet lomamatkalle, kotisi valaistus käyttäytyy kuin olisit kotona.

Messukohteista löydät inspiraatiota ja esimerkkejä ABB:n tarjoamista ratkaisuista kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. ABB-free@home -kotiautomaatiolla voit luoda haluamaasi tunnelmaa kaihtimia ja valaistusta säätämällä sekä samalla optimoida kotisi energiankulutuksen.  

Tiesitkö, että katkaisijoiden ja pistorasioiden ei tarvitse aina olla valkoisia? Valikoimastamme voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivat värit ja materiaalit. Yhdistä esimerkiksi uusi ylellinen uutuus Impressivo Matta Musta aidoista materiaaleista valmistettujen carat-peitelevyjen tai väreillä leikittelevien axcent-peitelevyjen kanssa.

Onko suunnitelmissasi vaihtaa ympäristön kannalta kestävämpään sähköautoon, mutta kodin sähköauton latausasema herättää kysymyksiä. Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää sopisiko uusi Terra AC -latausasema sinun pihallesi ja tutustua Villa Lehtelän yhteen Suomen ensimmäisistä Terra AC -latausasemista

Tervetuloa Tuusulan virtuaalisille Asuntomessuille!

Tuusulan Asuntomessukohteiden täyttyessä asukkaista messut jatkuvat nyt ensimmäistä kertaa virtuaalisten messujen muodossa. Maksuttoman virtuaalikierroksen kautta pääset tutustumaan Rykmenttipuiston upeisiin messukohteisiimme helposti kotisohvalta käsin. Olitpa sitten rakentamassa, remontoimassa tai sisustamassa, messukohteistamme löydät ABB:n älykkäät ratkaisut helpompaan ja mukavampaan arkeen.

ABB mukana Huvila & Huussi Asuntomessuilla -ohjelmassa

Huvila & Huussi Asuntomessuilla esittelee neljän erikoisjakson verran Tuusulan Asuntomessukohteiden parhaita paloja ja asumisen uusimpia trendejä Nelosella 16.11. alkaen
Yksi ohjelmassa esiteltävistä kohteista on Villa Mikael, jossa ABB free@home -kodinohjausjärjestelmä on keskeisesti tukemassa aidosti esteetöntä asumista. Katso ja tutustu, miten kodinohjausjärjestelmän älykkyys edistää asukkaiden omatoimisuutta ja aktiivista arkea. 

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirrokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Saat ajankohtaista tietoa ratkaisuista, uutuuksista ja tapahtumistamme.

Tilaa uutiskirje

Tarvitsetko lisätietoa?

Kokemuksia kodin ohjauksesta

Lue lisää