Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

IMPRESSIVO® - ainoa sähkökaluste jonka tarvitset

Impressivo-sarja sisältää kaikki rakentamisessa ja saneerauksessa tarvittavat toiminnot kytkimistä ja pistorasioista aina kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet voidaan asentaa sekä uppoon että pintaan, niin kuiviin kuin kosteisiinkin tiloihin. Impressivo-tuotteet ovat saatavissa neljässä värissä (valkoinen, antrasiitti, alumiini ja matta musta) ja niiden kanssa voi vapaasti yhdistellä carat®- ja axcent-peitelevyjä.


Valkoinen

RAL 9016

Alumiini

RAL 9006

Antrasiitti

RAL 7021

Matta musta

Kotimainen

Impressivo on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Impressivolla toteutat niin kaikenkokoiset kodit, kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Impressivo on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta, ja on yksi Suomen suosituimmista asennuskalustesarjoista.


Kytkinten, pistorasioiden ja muiden sähköistysratkaisuiden tuotekehityksessä päällimmäisenä on aina toimivuus ja turvallisuus. Myös Impressivo-tuotteita kehitetään ja valmistetaan edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Tutustu tehtaamme toimintaan ja työtekijöihin täältä.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Muunneltava ulkonäkö

Halutessasi saat lisää näyttävyyttä yhdistelemällä eri värejä ja esimerkiksi axcent- ja carat®-peitelevyjä. Voit myös yhdistää Impressivoon mattapintaisia future® linear- ja teräs-kalusteita. 

impressivo-muunneltava_560px

Kattava tuotevalikoima


Impressivo-tuotteilla voi sähköistää kaikenlaiset kohteet kodeista liikekiinteistöihin, sillä se sisältää kaikki sähkötekniset toiminnot:

Impressivolla on mahdollista toteuttaa yhtenäinen sähköistys myös saneerauskohteissa, sillä sarjasta löytyy tuotteet uppo- ja pinta-asennukseen sekä myös nurkka- ja lista-asennukseen kaikissa väreissä.

— 
Tärkeimmät ominaisuudet

  • Sisältää kaikki tarvittavat sähkötekniset toiminnot
  • Kaikki asennustavat mahdollisia (uppoon, pintaan, lista, nurkka)
  • Soveltuu sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin (IP20 ja IP44)
  • Yhtenäinen ilme myös saneerauskohteisiin
  • Perusvärit valkoinen (RAL 9016), antrasiitti (RAL 7021), alumiini (RAL 9006) ja matta musta.
  • Ulkonäköä voi muunnella yhdistelemällä eri värejä, carat®- ja axcent-peitelevyjä sekä teräs- ja future® linear-tuotteita


Katso myös

Videot