Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Pinta-Jussi

Laadukkaat asennukset myös saneerauskohteissa

Jussi–asennuskalusteilla toteuta luotettavan ja yhtenäisen asennuksen niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Jussin uppoasennuskalusteet voidaan asentaa pintaan hyödyntämällä pintakoteloita, saneerauskehyksiä sekä listakoteloita. Valikoimasta löytyy myös valmiit pintapistorasiat ja kytkimet.

Yhtenäinen sähkökalustus saneerauksessa


Jussi-sarjasta löytyy kaikki sähkötekniset toiminnot ja asennustavat: uppoon, pintaan, listaan ja nurkkaan. Tämän vuoksi kaikki kohteet voidaan sähköistää yhtenevästi: vanhat uppoasennukset voidaan hyödyntää ja tehdä tarvittavat lisäykset pinta-asennettavilla tuotteilla. 

Nurkka-Jussi kulma-asennuksiin


Kulmaan saadaan helposti lisättyä pistorasioita ja muita toimintoja erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen työtason yläpuolelle, kaapiston alle. Kulma-asennuksia voidaan toki lisätä muuallekin missä asennustapa on sopiva. Nurkka-Jussi voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon.

Nurkka-Jussi-pinta-asennus

Kulma-asennuskoteloon voi asentaa elektroniikkatuotteita, kuten säätimiä, vikavirtasuojia ja ajastimia. Peitelevyksi soveltuu vakio kaksiosainen 85 mm peitelevy.

Nurkka-Jussi-kaksoispistorasian avulla saa helposti lisättyä paljon kaivattuja pistorasioita mm. keittiön kaapistojen alle. Kulma-asennus sekä helpottaa käyttöä että helpottaa asennustyötä.

Listapistorasia ja -kotelo


Listapistorasioita ja -koteloita käyttämällä saadaan tehtyä siistit asennukset lattiarajaan. Lista-asennuskoteloita voidaan asentaa myös pystysuoraan ovilistan kanssa, esimerkiksi kytkin- tai säädinasennuksissa. Sähköasennuslistoilla saadaan kätevästi lisättyä pistorasioita niin, että kaapelit jäävät listan sisään piiloon. 


Lista-asennus Jussi 402EL ja 2511LTarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Listapistorasian ominaisuudetLista-asennuskotelon ominaisuudet
Uppokalusteiden asennus pintaan

Pintakoteloiden ja saneerauskehysten avulla uppokalusteet voidaan asentaa pintaan.

Lista-asennustuotteilla siistit asennukset lattiarajaan

Käyttämällä oikeantyyppistä asennuslistoja voidaan myös telekaapelointia viedä samoissa johtoteissä.

Joustavat ratkaisut

Vanhojen johtoteiden ja johtojen hyödyntäminen on Jussi-tuotteilla helppoa, ja lisäasennusten tekeminen pintaan käy nopeasti. Asennuksista tulee tarkoituksenmukaiset ja siistit.