Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

ABB-Welcome IP

IP-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

Haluamme muokata arkkitehtuurin ja talotekniikan tulevaisuutta. On aika uudelle ovikommunikaatiojärjestelmälle, joka sallii rajattomat mahdollisuudet.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirrokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

ABB-Welcome IP – innovatiiviset toiminnot ja muotoilu

ABB-Welcome IP tuo uutta tekniikkaa rakennusten sisä- ja ulkopuolella tapahtuvaa viestintää varten. Tuotesarjan innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta kaikkiin ympäristöihin saadaan rakennettua juuri sopiva järjestelmä unohtamatta tyylikästä muotoilua.Yksi järjestelmä kaikkiin tarpeisiin


Uuden ABB-ovipuhelinjärjestelmän IP-tekniikka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa minkä tahansa projektin sen laajuudesta ja etäisyyksistä riippumatta. PoE-liitäntä tekee ylimääräisistä kaapeloinneista tarpeettomia. 

ABB-Welcome IP on suunniteltu soveltumaan isoihin asuinkerrostaloihin ja toimistoihin. Sen avulla varmistetaan, että suurikin määrä ovipuhelinlaitteita integroituu saumattomasti yhteen järjestelmään. 

Järjestelmä sisältää kaikki integraatioon tarvittavat komponentit. ABB-Welcome IP on myös integroitavissa KNX-taloautomaatioon ja ABB-free@home-kotiautomaatioon.

Tarvitsetko lisätietoa?

 

Keskitetyt valvonta- ja tukitoiminnot

Kiinteistönhallintaohjelmisto mahdollistaa turvallisuusasioiden ja asukkaiden pyyntöjen siirron esimerkiksi vastaanoton, vartiointiyksikön tai keskitetyn kiinteistöhallinnon huolehdittavaksi. Sen avulla voidaan suorittaa mm. valvontaa ja soitonsiirtoja, sekä paljon muuta.

 

Katso myös

Lisätietoja
Etäkäyttö
Videot