Mikä on ABB i-bus® KNX-taloautomaatio?

ABB i-bus® KNX tarkoittaa älykästä koti- ja taloautomaatiota. Tässä innovatiivisessa järjestelmässä kaikki laitteet voivat viestiä toisilleen tavallisten sähkökaapeleiden rinnalle asennettavan väyläkaapelin kautta. Tämä tarkoittaa, että asuinrakennuksissa ja liiketiloissa kaikki sähköiset toiminnot ovat yhteydessä toisiinsa väylän välityksellä.

Tarvitsetko lisätietoa?

KNX on maailmanlaajuinen standardi


knx_logo_292x196ABB:n KNX-automaatiojärjestelmä perustuu yksinkertaiseen ja luotettavaan KNX-tekniikkaan, joka on hyväksytty maailman ensimmäiseksi älykkäiden rakennusten avoimeksi standardiksi teollisuusrakennusten, liiketilojen ja asuinrakennusten sovelluksiin.
 

KNX:n edut


benefits_buildingtree_292x196KNX-taloautomaatio helpottaa rakennusten ja tilojen hallintaa, mikä parantaa niiden joustavuutta, turvallisuutta, taloudellista tehokkuutta ja mukavuutta. Koska KNX-järjestelmä on muunneltava, jokapäiväinen työskentely- ja asuinympäristö voidaan mukauttaa käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Sovellukset

applications_building_292x196KNX-tuotevalikoimamme sisältää komponentit kaikkiin tämän päivän taloautomaatiosovelluksiin valaistuksen ja kaihdinten ohjauksesta lämmitykseen, ilmanvaihtoon, turvallisuuteen, energiansäästöön ja moniin muihin tarkoituksiin.


 

Lue lisää

Select region / language