ABB RoomTouch®

Yhtä yksilöllinen kuin kotisi

ABB RoomTouch® KNX -näyttö on kapasitiivinen kosketusnäyttö, jolla ohjataan huoneita älykkäästi niin asuinrakennuksissa kuin kiinteistöissä, kuten hotellihuoneissa, toimistoissa ja sairaaloissa. ABB RoomTouch® -kosketusnäyttö on muotoilultaan 11 mm ohut, ja siinä on tyylikäs metallikehys ja laadukas lasipaneeli. Saatavilla valkoisena ja mustana.

Käyttäjäystävällinen muotoilu intuitiivisella grafiikalla tekee laitteesta hyvin helppokäyttöisen. ABB RoomTouch® KNX -kosketusnäytön avulla voit ohjata päivittäisiä rutiineja aina valaistuksesta, kaihtimista, tilanteista ja aikaohjelmista huoneen lämpötilaan, sääaseman tietoihin ja äänentoistoon asti. Asuminen on entistä vaivattomampaa vain tämän yhden laitteen ansiosta.

Kaikkia toimintoja voidaan hallita helposti esimerkiksi pyyhkäisemällä ylöspäin kaihtimien avaamiseksi tai pyyhkäisemällä alas niiden sulkemiseksi. Yksilöllisen tilanteen, kuten kaihtimet sulkeutumaan ja valot himmenemään tarkoitetun elokuva-asetuksen, luominen onnistuu vain yhdellä yksinkertaisella kosketuksella kosketusnäyttöön. Kosketusnäyttöä voidaan myös ohjata liu'uttamalla valikkoa tai napauttamalla toimintoa, kuten valojen syttymistä.

Energiansäästöä varten laitteessa on nopea valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun huone muuttuu pimeäksi, ja käynnistyy automaattisesti, kun se havaitsee jonkun lähellä olevan henkilön. Laitteessa on myös päivä- ja yötila, jotka saavat laitteen sopimaan huoneen valaistukseen eri vuorokauden aikoina.

Ennen asennusta käyttäjät voivat päättää, haluavatko asentaa sen vaaka- vai pystysuuntaan.

Ominaisuudet

  • Jopa 30 ohjauselementtiä
  • Koko käsi aktivoi ennalta määritetyn tilanteen tai toiminnon
  • Kuulo- ja tuntoaistiin perustuva palaute
  • Integroitu läheisyys- ja valoisuustunnistin
  • Integroitu huonelämpötilan säädin
  • Automaattinen näytön himmennys pimeässä
  • Integroitu binääritulo
  • Integroitu ulkoinen lämpötila-anturin tulo
  • Käyttöönotto ETS5- ja DCA-työkalun kautta

Videot

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirrokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

KATSO TUOTEVALIKOIMA

Tarvitsetko lisätietoa?

Tärkeimmät ominaisuudet

Tutustu myös

Tuotteet ja dokumentit

Products
Documentation
Loading documents

Select region / language