Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Inspirerende kennissessies

Raak in één dag up-to-date

Digitalisering in de bouw, het Klimaatakkoord, huisautomatisering, opslag van elektrische energie, smart engineering, impact van IoT in de industrie en de circulaire economie; het zijn begrippen die de tijd van nu domineren. Maar welke uitdagingen brengen deze ontwikkelingen met zich mee en wat betekent dat voor u als professional in de bouw, utiliteit of industrie?

Tijdens 18 inspirerende en uiteenlopende kennissessies ontdekt u hoe de thema’s duurzaamheid, energie-efficiëntie, continuïteit, installatiegemak en veiligheid zich in de praktijk vertalen en waar kansen liggen.


Keynote speaker

Diederik SamsomKeynote speaker tijdens het Update Event en oud PvdA-leider Diederik Samsom is natuurlijk vooral bekend van de politiek, maar hij heeft nog veel meer in zijn mars. Zo is hij kernfysicus van huis uit, was hij campagneleider bij Greenpeace en is hij directeur geweest van een ‘groen’ energiebedrijf. Dat alles voordat hij in 2003 de overstap maakte naar de Tweede Kamer, waar hij als Kamerlid onder meer verantwoordelijk was voor asiel en migratie, infrastructuur, ontwikkelingssamenwerking en het energiebeleid.

Kennissessies

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact