Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Elektrificatie van transport en vervoer

Bart Valk | Sales Specialist EV Charging | ABB b.v.

Thema: Oplossingen t.b.v. energie efficiëntie

Neem een kijkje in de toekomst van e-mobiliteit en ontdek welke kansen en uitdagingen EV-laden biedt en wat mogelijk is.

E-mobiliteit zit in de hoogste versnelling en de cijfers liegen er niet om. Zo zijn er in 2016 maar liefst 40% meer elektrische voertuigen verkocht dan in 2015. En zal naar verwachting de verkoop van elektrische auto’s in 2020 de verkoop van traditionele auto’s overtreffen. Ook in het openbaar vervoer en de transportwereld wordt steeds vaker gekozen voor duurzame elektrische oplossingen.

In deze kennissessie ontdekt u welke kansen en uitdagingen elektrificatie van transport en vervoer biedt, krijgt u een overzicht van de laadmogelijkheden en blikt Bart Valk samen met u vooruit naar de toekomst.

 

Over Bart Valk

Met zowel elektrotechnische als commerciële opleidingen op zak, startte Bart Valk in 1995 zijn zakelijke carrière. Eerst nog breed georiënteerd, om zich in 1999 in diverse functies als Accountmanager en Sales Engineer volledig te focussen op de elektrotechniek. In 2015 ging Valk als Sales Engineer bij ABB aan de slag en sinds 2018 is hij binnen het bedrijf verantwoordelijk voor Sales EV Charging Nederland. Met zijn ruime kennis en ervaring op dit gebied, weet hij als geen ander moeiteloos de weg in het veranderende e-mobiliteitslandschap te vinden.

Lees het interview met Bart Valk

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact