Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Welke rol pak je als installateur in een veranderende markt

drs. Caspar Norg | Directeur-eigenaar | Uw Duurzame Installateur

Thema: Slimmer werken in de installatiebranche

Ontdek waarom marketing juist in deze drukke tijden van levensbelang is voor het voortbestaan van uw onderneming.

De installatiebranche verandert in recordtempo. Terwijl de crisisjaren nog vers in ons geheugen liggen, kunnen we momenteel met z’n allen het werk niet meer aan. Om zowel in goede als slechte tijden continuïteit te verzekeren, is marketing dan ook van levensbelang.

Caspar Norg laat tijdens deze inspirerende kennissessie zien hoe u dat succesvol inzet. Zo leert u wat u moet doen om tijdens de volgende crisis overeind te blijven en winst te maken. En ontdekt u waarom u juist in deze drukke tijden dient te investeren. Dat alles illustreert hij aan de hand van het succesvolle praktijkvoorbeeld van Draaijer Installatietechniek. Een bedrijf dat in welvarende tijden keuzes gemaakt heeft, flink geïnvesteerd heeft in marketing en daar nu de vruchten van plukt.

 

Over Caspar Norg

Caspar Norg is marketing- en verkoopspecialist in de installatiesector en staat aan het roer van ‘Uw Duurzame Installateur’, een samenwerkingsverband van installatiebedrijven in heel Nederland. In zijn functie kijkt hij jaarlijks bij zeker 100 middelgrote installatiebedrijven mee op het vlak van marketing en bedrijfsvoering. En door zijn ruime ervaring ziet hij snel wat er bij een bedrijf aan schort en misschien belangrijker nog: waar de kracht van het installatiebedrijf ligt.

Hij gelooft daarbij heilig in de kracht van samenwerking, evenals het plezier van de ondernemer en zijn personeel. Door duidelijke keuzes te maken in het werk dat je doet, door een goed plan te maken en doelen te stellen, wordt je installatiebedrijf beter renderend. Dit onder het motto: Doe wat je leuk vindt, want daar ben je waarschijnlijk het beste in!

Lees het interview met Caspar Norg

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact