Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Krijg grip op het productieproces, digitaliseer de fabrieksvloer

Marcel Laes | CEO | CimPro B.V.

Thema: Intelligentie in gebouw en industrie

Bekijk aan de hand van een praktisch stappenplan hoe u fabrieken slim kunt digitaliseren en zo meer winst realiseert.

In de industrie zijn er talrijke initiatieven te noemen die een efficiëntieverbetering en winst hebben opgeleverd. Digitalisering is hierbij een katalysator en ‘Internet of Things’ het gereedschap. Maar waar start je? Wat zijn de valkuilen? En hoe kun je de fabrieksvloer digitaliseren en zodoende beter inzicht krijgen in productieprocessen? De belangrijkste storingsoorzaken bijvoorbeeld. Het aantal euro’s aan energie dat nodig is om een product te maken. Maar ook de toestand van het machinepark en wanneer dit aan onderhoud toe is.
In deze presentatie wordt aan de hand van talrijke voorbeelden een stappenplan voorgesteld, waarmee u snel in de dagelijkse praktijk aan de slag kunt.

 

Over Marcel Laes

Marcel Laes is medeoprichter en CEO van CimPro. Een bedrijf dat projecten realiseert op het gebied van IoT, besturing op afstand en procesoptimalisatie in de industrie en infra. Met een technisch afgeronde hbo-studie en ruim 30 jaar ervaring in de industriële automatisering, kent hij als geen ander de rol van digitalisering op de fabrieksvloer, maar ook daarbuiten.


Lees het interview met Marcel Laes

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact