ABB Food & Beverage Expert Day

Kennisevent: woensdag 5 februari 2020 | ABB Experience, Nieuwegein
Meld u gratis aan!

De productieomgeving verandert met technologie als belangrijkste driver. De inzet van de juiste technologie heeft significante invloed op uw positie in de markt. Tijdens de ABB Food & Beverage Expert Day brengen ABB en B&R een groot aantal specialisten samen, die u meenemen in de technologische mogelijkheden van morgen.

Keynote-sprekers
Marcel van Haren, Cluster Manager Agri & Food bij FME
Toekomstvisie op de internationale voedingsmiddelenindustrie en de invloed hiervan op de Nederlandse machinebouw. Smart food factory, transparantie in de voedselketen, gepersonaliseerde productie; zijn onderwerpen die daarbij de revue passeren.

Ir. Wouter Bruggraaf - Hygienic Design Expert Burggraaf & Partners, ambassadeur Safe Food Factory
Machinebouw en voedselveiligheid. Een productlijn moet vrij zijn van schadelijke micro-organismen. Een goede hygiëne is daarbij van essentieel belang. Welke rol speelt de machinebouwer bij voedselveiligheid? Welke risico’s zijn er en hoe zit het met aansprakelijkheid? 

Break-out sessies
Naast de plenaire keynotes heeft u de mogelijkheid om een aantal break-out sessies bij te wonen over relevante ontwikkelingen zoals digitalisatie, standaardisatie, adaptieve machines, detectie, robotisering en UL-certificering.

Voor wie?
ABB Food & Beverage Expert Day is een interactief kennisevent voor innovatieve machinebouwers, system integrators en engineers die het maximale willen halen uit hun systemen. Het evenement is gratis toegankelijk. Zorg dat u erbij bent. 

Feed your success!

Locatie
ABB Experience
Locatie De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
Over B&R industriële automatisering
Sinds juli 2017 is B&R industriële automatisering onderdeel van ABB. B&R staat bekend als innovator in machine- en fabrieksautomatisering. Op de ABB Food & Beverage Expert Day deelt B&R zijn kennis over het thema adaptive machines.

Bekijk hier het hele programa

HET PROGRAMMA OVERZICHT ZET IN UW AGENDA
Contactadres

Mail uw vraag naar nl-marketing-EP@abb.com
Select region / language