Marine

Oplossingen die de Marine industrie op koers houden

De oceaan is de snelweg van de internationale handel. Zo’n 90% van het internationale goederenvervoer gaat over zee. Zonder schepen geen globalisatie. Naast groei, kenmerkt de markt zich door sterke prijsdruk, toenemende regelgeving en grote aandacht voor veiligheid en duurzaamheid.

Scheeps- en off-shore bouwers moeten systemen creëren die bestand zijn tegen extreme (weers)omstandigheden, absolute veiligheid bieden voor de bemanning en heel efficiënt en duurzaam omgaan met energie, brandstof en emissies. ABB denkt mee en vooruit. Met bewezen technologie zorgen we voor systemen waarop je kunt vertrouwen. En met high-end innovaties leveren we een bijdrage aan de toekomst. Met de komst van microgids, waarbij duurzame en traditionele energiebronnen efficiënt worden gecombineerd, is een soepele operatie cruciaal. Tegelijkertijd kijken we vooruit naar ontwikkelingen zoals hybride en autonoom varen.

ABB begrijpt de uitdagingen én kansen in de Marine industrie en biedt complete oplossingen voor effectieve powerdistributie op schepen en off-shore platforms. Daarbij staan betrouwbaarheid, connectiviteit en veiligheid centraal.

ABB Experience, ervaar slimme technologische oplossingen in de praktijk

ABB Industry Experience

Bezoek gratis de ABB Experience

Uw uitdagingen, ons commitment

Producten en oplossingen

ABB producten voldoen aan de hoogste standaarden en beschikken over de juiste ISO en EC certificeringen. Specifieke certificeringsdocumentatie is te downloaden vanaf de productpagina.

Highlights / referentieprojecten

Events

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language