Smarter Home oplossingen

Ontworpen om uw leven simpeler te maken.

De woningbouw verandert in rap tempo. Gebouwen worden steeds slimmer. Digitalisering en huisbesturing zijn al lang geen nice-to-have meer, maar een must. Bovendien liggen er uitdagende doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie zoals NOM-woningen, aardgasloos en all-electric bouwen en renoveren. Dat biedt kansen. En wij laten je graag zien welke dat zijn.

Maximale connectiviteit, maximale duurzaamheid

Goed omgaan met de toenemende digitalisering en veranderende energiebehoefte zijn voor ABB de belangrijkste opdrachten voor de toekomst. En dat bereiken we door huisautomatisering en energieverdeling optimaal te bundelen. Succesvol gekoppeld aan innovatieve oplossingen voor duurzame energieopwekking, een gezond en veilig binnenklimaat, langer thuiswonen, deurcommunicatie en nog veel meer.

Oplossingen ontwikkeld voor en door de markt

Zo maken we huizen slimmer, veiliger en comfortabeler met Busch-free@home®-huisbesturing en geavanceerde KNX-gestuurde domotica. Zetten we energiemodules uitgerust met de Smart Energy Management-module in op weg naar nul-op-de-meter. En worden woningen in toenemende mate zelfvoorzienend met slimme omvormers en energie-opslagsystemen. Oplossingen ontwikkeld bovendien in nauw overleg met de mensen die ermee werken. Samen stimuleren we zo vooruitgang. Maken we het werk makkelijker. En creëren we een toekomst waarin we meer kunnen doen met minder.

Neem contact op met onze Smarter Home experts


Technical support
Segment Smarter Home
Tel.: +31 88 2600 900
Email: nl-tech-EP@abb.com

Ontdek slimme domotica en duurzaamheid in praktijk

Living Space® Experience

Bezoek gratis de Living Space® Experience

Uw uitdagingen, ons commitment

Veiligheid

Kies voor veiligheid met oplossingen als ABB’s brandwerende installatiedozen en slimme mogelijkheden voor inbraakpreventie.

Comfort

Met Busch-free@home® en KNX-domotica maak je van elk huis een intelligente en comfortabele woning. Eenvoudig te installeren en (op afstand) te bedienen bovendien.

Energie-efficiëntie

Slim energie besparen? Het kan met oplossingen als de SEM-energiemodule, het zonne-energie-opslagsysteem REACT 2 en (koppeling met) Busch-free@home®.

Design

Jouw wens staat centraal, wij ontwikkelen producten die aansluiten bij elke interieurstijl. Functioneel en gebruiksvriendelijk. Er zit altijd iets tussen wat bij jouw interieur past.

Duurzaamheid

Nul-op-de-meter, aardgasloos en all-electric hebben de toekomst. ABB helpt je op weg met slimme systemen voor energieopwekking, -opslag, -aansturing en -monitoring.

Installatiegemak

De oplossingen van ABB zijn ontwikkeld voor en door de markt en dat zie je terug in installatiegemak. Zo maak je meer meters in minder tijd!

Waarom ABB

We geloven in een toekomst waarin we meer kunnen doen met minder. We kunnen de wereld duurzaam van energie voorzien. Met onze technologie is het vandaag al morgen. Wij produceren producten die slimmer, veiliger en betrouwbaarder zijn, voor iedereen.

Producten en oplossingen

Complete oplossingen, optimaal voorbereid op de toekomst

Highlights / referentieprojecten

Events

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language