Smarter Building oplossingen

Samen bouwen aan slimme en duurzame gebouwen

Onze wereld wordt met de dag slimmer. Of het nu gaat om commerciële gebouwen zoals kantoren en hotels, of zorginstellingen; overal waar energie wordt opgewekt, zijn intelligente apparaten aan het werk. Bovendien liggen er in de utiliteitbouw ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Zo moet vanaf dit jaar (2023) elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dat betekent dat naar schatting ruim de helft van de kantoren in Nederland hiermee nog aan de slag moet.

ABB begrijpt de uitdagingen en kansen die de utiliteitbouw biedt en levert hiertoe complete oplossingen. Zo creëren we gebouwen waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Door intelligente en automatische verlichting, airconditioning, ventilatie, verwarming en bewegingsdetectie zetten we grote stappen op het gebied van energie-efficiëntie, klimaatbeheersing en veiligheid. Dankzij hernieuwbare energie en opslagtechnologieën, wordt elektriciteit dichterbij dan ooit opgewekt, opgeslagen en gedistribueerd. En digitalisering maakt het mogelijk om alle systemen op afstand en op elk moment te bedienen en te monitoren.

Zo heb je totaaloplossingen in handen die werken. Optimaal voorbereid op de toekomst en eenvoudig te installeren en bedienen bovendien. En met een focus op productiviteit, continuïteit, veiligheid, gemak, design en energie-efficiëntie.

Spreek met onze utiliteitbouw experts


Ron van de Beek
Specialist gebouwautomatisering 
Tel.: +31 (0) 6 51 35 58 14
Email: ron.beek@nl.abb.com

Hans Nas
Specialist gebouwautomatisering 
Tel.: +31 (0)6 22 52 42 34
Email: hans.nas@nl.abb.com

Slimme oplossingen voor verschillende type gebouwen


Elk type gebouw heeft unieke vereisten, daarom biedt ons innovatieve portfolio flexibiliteit bij het ontwerpen en implementeren van gebouwoplossingen. Oplossingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Bovendien is uw investering verzekerd voor toekomstige aanpassingen en uitbreidingen, ook wanneer het gebouw voor een ander doel wordt gebruikt.

ACE - Accelerate | Co-create | Experience

Haal het maximale uit uw plannen en ontwerpen, start met ACE.

Meer informatie over ABB ACE sessies

Ontdek het op abb-ace.nl

VanLien/ABB Noodverlichting wijst de weg

Uw partner in elke fase van een project

VanLien/ABB Noodverlichting wijst de weg in totaaloplossingen voor noodverlichting. Wij werken nauw samen met installateurs, adviseurs en gebouweigenaren en zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen die veilige evacuatie verbeteren en installatie, inspectie en onderhoud van noodverlichtingsarmaturen, noodvoedingssystemen en monitoringsystemen sneller én handiger maken.

Ga naar vanlien.nl

ABB Cylon® HVAC Smart Building Solutions

Onze wereld wordt met de dag slimmer.

ABB Cylon® begrijpt de uitdagingen en kansen die de utiliteitsbouw biedt en levert hiertoe een complete oplossing: ABB Cylon® HVAC Smart Building Solutions. Een slim portfolio dat het mogelijk maakt om E- en W-installaties in gebouwen te integreren en eindelijk succesvol samen te laten werken.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Download nu gratis ons stappenplan Energielabels C en A voor kantoren

Kosten besparen door nu al aan de slag te gaan met Energielabel A voor mijn kantoor

Download hier het stappenplan

Energieprofiel kleine kantoorgebouwen verbeteren?

Doe nu de nieuwe gratis energietool

Is uw bedrijf ook bezig met energiebeheer of wilt u de volgende stap naar meer intelligentie maken? ABB heeft recent een tool ontwikkeld waarmee het energieprofiel van kleine kantoorgebouwen volgens ISO 50001 kan worden bepaald. De tool zet de uitdagingen op rij en toont de oplossingen die ABB hiervoor biedt. Ook biedt dit inzicht in de voordelen die dat voor energiebeheer met zich meebrengt.

GA NAAR DE TOOL

Uw uitdagingen, ons commitment

Producten en oplossingen

Innovatieve oplossingen voor meer veiligheid, duurzaamheid, productiviteit en comfort in de zorg, hotels en kantoren

Highlights / referentieprojecten

Events

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language