Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

ABB en Van Bodegraven Elektromotoren:

Partners voor vermogensautomaten op maat

Wie kiest voor de Tmax of de Emax vermogensautomaten, kan nu ook voor klant specifieke assemblage en snelle reparaties terecht bij Van Bodegraven. ABB is hiervoor een samenwerking aangegaan met Van Bodegraven, al jaren een Authorized Value Provider van drives en motoren.

Richard Renee (Chief Operational Officer bij Van Bodegraven Elektromotoren): “Het grote voordeel is dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Voor ons is deze samenwerking een heel logische, want wij zijn al jaren partner van ABB en koesteren dezelfde waarden; we zijn beide servicegericht, flexibel en vakkundig. Het kennisniveau in onze beide organisaties is hoog en blijft hoog door de diverse trainingssessies die we organiseren. In de toekomst willen we samen ook retrofit-oplossingen aanbieden.”

Tmax XT en Emax2 all-in-one: hoge prestaties en betrouwbaarheid, gebruiksgemak en connectiviteit.


De Tmax XT vermogensschakelaars zijn ontworpen voor hoge prestaties, gebruiksgemak en connectiviteit. Ze zijn maatgevend met extreme kortsluitwaarden voor zware toepassingen. De Emax2 all-in-one is een intelligente oplossing die past in complexe elektriciteitsnetwerken en microgrids.

Van links naar rechts:
Richard Renee (Chief Operational Officer Van Bodegraven Elektromotoren),
Wilco Boere (Business Developer Van Bodegraven Elektromotoren),
Raimond de Jong (Segment Manager Marine ABB) en
Nico Brantjes (Product Marketing Manager ABB Breakers & Switches)