Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Basiskast Hafonorm met wandcontactdoos

De basiskast Hafonorm van ABB is de meest flexibele installatiekast in de markt. Dit is een groepenkast met één hoofdschakelaar en twee aardlekschakelaars die naar wens samengesteld kan worden. Denk hierbij ook eens aan het toevoegen van een wandcontactdoos.

Montagegemak
‘Klik’ het benodigde aantal Flexomaten eenvoudig bij in de groepenkast. Door het unieke Busboard® van ABB is deze basiskast zonder schroevendraaier op maat samen te stellen. De steekcontacten van de componenten maken automatisch contact. Snel en handig!

Voorraadvoordeel
De groepenkast kan naar verschillende configuraties worden samengesteld. Dit biedt meer flexibiliteit én efficiency. Verschillende types installatiekasten op voorraad houden is niet meer nodig.

Extra voordeel
Daarnaast is de basiskast prijstechnisch voordeliger ten opzichte van de samengestelde installatiekast die door ABB wordt geleverd. Waarom? Omdat u de automaten zelf plaatst

Wandcontactdoos in de groepenkast

Monteer gelijk ook een wandcontactdoos in de groepenkast voor nog meer gemak voor de bewoner. Bijvoorbeeld voor het eenvoudig aansluiten van een modem. Er zijn twee types beschikbaar, de E230 en de M1175. De E230 is een DIN-rail stekerwandcontactdoos en de M1175 is een wandcontactdoos met randaarde. In de M1175 kan ook een noodverlichtingsmodule gestoken worden. Handig voor de eindgebruiker bij stroomuitval. 

Meer weten