Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Voltreffers magazine 1|18

Voltreffers is het klantenmagazine van Electrification Products. Dit tijdschrift informeert u over productinnovaties, projecten en overig nieuws. Tussendoor versturen we een digitale #Voltreffers nieuwsbrief, waarvoor u zich hier kunt registreren.

Voltreffers magazine 1|18
De eerste uitgave van ons magazine ‘Voltreffers’ voor het jaar 2018 is gepubliceerd. Ook in deze uitgave hebben we natuurlijk weer veel ontwikkelingen waar we u graag over informeren. Niet alleen op productgebied, maar ook op projectgebied.

U leest over Energieneutraal en slim wonen. Met Smart Energy Management bijvoorbeeld. Maar ook met het REACT 2-energieopslagsysteem en door optimale bundeling van huis- en gebouwautomatisering en energiemanagement. Ook over de energie- en industriële revolutie 4.0. Met ABB Ability™ En innovatieve producten zoals de motorstartercombinaties met Push-in Springtechniek. In deze editie ook een aantal bijzondere projecten. De succesvolle toepassing van ABB Ability™ Data Center Automation in een van de mediatorens van Alticom. Deelname aan een pilotproject waarbij bewoners zelf energie opwekken én
kunnen verkopen aan hun buren. En een flexibele en bovenal veilige oplossing voor SEKO Scheepstechniek. U leest in deze editie alles over deze en andere interessante ontwikkelingen.

Veel leesplezier!