Just push it

Push-in spring motorstartercombinaties

Met ABB’s nieuwe Push-in spring motorstartercombinaties is één simpele drukbeweging voldoende om te bekabelen. Zonder gereedschap! Daarmee bespaart u tot 50% op de bekabelingstijd vergeleken met traditionele veerdrukoplossingen. En de verbindingen? Die zijn net zo betrouwbaar. Op zoek naar snelheid, installatiegemak en betrouwbaarheid? Just push it!

 

Best of both worlds

De Push-in springtechniek combineert 2 aansluittechnieken. Een ideale oplossing om massieve kabels en kabels met adereindhuls gereedschaploos aan te sluiten. Met het indrukken van de kabel in de kabelopening is de aansluiting een feit. Dat versnelt niet alleen het installatiewerk maar verbetert door de zelfklemmende aansluitingen ook de betrouwbaarheid. De aansluitingen zijn robuust en voorkomen bekabelingsfouten - zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

De Push-in spring motorstartercombinaties zijn leverbaar tot max. 32 A voor de handmatige motorstarters en max. 38 A voor magneetschakelaars. Omdat ze vanaf de voorzijde uitstekend toegankelijk zijn en de kabel-insteekhoek 90 graden is, kunnen de motorcombinaties zelfs geautomatiseerd (robots) worden geassembleerd. Zo brengen de nieuwe Push-in spring motorcombinaties geheel nieuwe mogelijkheden binnen handbereik van de OEM’er, paneel- en machinebouwers en installateur. Ook profiteren? Just push it!

Sneller installeren dan ooit

 • 2-in-1 verbinding
 • Breed pakket slimme accessoires
 • Totaaloplossing

 

Bekabelen was nog nooit zo eenvoudig

 • Intuïtief bekabelen voor nog meer installatiegemak
 • Niet meer nodig dan één schroevendraaier
 • Geautomatiseerd bekabelen (robot) nu mogelijk

 

Betrouwbaar als altijd

Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?

Meer informatie

 • Neem contact met ons op

  Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

  Contact
Select region / language