Nieuwe kleuren en materialen voor Busch-Jaeger-schakelmateriaalprogramma’s

De Busch-axcent® en carat® series zijn vernieuwd.

Nieuwe kleuren, nieuwe materialen en een nieuwe look – Busch-Jaeger breidt de twee succesvolle schakelmateriaalprogramma’s Busch-axcent® en carat® verder uit. Met de nieuwe varianten beantwoordt de marktleider voor smarter home oplossingen aan de huidige trends op het gebied van architectuur en ontwerp.

Busch-axcent® en carat® zijn met name geliefd bij klanten die een voorkeur hebben voor design. Hierin blinken beide schakelmateriaalprogramma’s uit, met hun strakke, rechte lijnen en harmonische verhoudingen. Busch-axcent® en carat® passen perfect bij luxe woningbouw en hoogwaardig kantoor- en commercieel vastgoed. De nieuwe uitvoeringen van Busch-axcent® en carat® zijn ontworpen volgens de laatste trends in de interieurbouw, zowel wat betreft materiaal als kleurgebruik.


Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?

Succesvolle lijn Busch-axcent® met nieuwe ontwerpvarianten


De afdekramen van Busch-axcent® zijn sinds 2019 in drie nieuwe grijs-zwarte varianten met metalen oppervlakken verkrijgbaar: titaan, platina en matzwart. Busch-axcent® is nu uitgebreid met zeven extra uitvoeringen in hoogwaardig glas: zwart, koraal, zon, avocado, oester, purper en oceaan. Daarnaast zijn er de drie exclusieve nieuwe varianten in leisteen, beton en geperst papier. Het gaat hier om echt leisteen resp. betonmateriaal met een poreus oppervlak en tevens om een interessante nieuwe composiet uit papier en hars, die bijvoorbeeld ook wordt toegepast bij meubeloppervlakken, muziekinstrumenten en gevelbekledingen. Vanwege de speciale oppervlakte-eigenschappen zijn de afdekramen uit leisteen, beton en papiermateriaal stuk voor stuk unieke objecten. Voor de papieren afdekramen is er keuze uit twee kleuren: papierbruin en papierblauw. Busch-Jaeger is de eerste schakelaarfabrikant die een composiet uit papier en hars toepast bij een schakelaarprogramma.

De wippen zijn er naast het klassieke studiowit nu ook in studiowit mat, antraciet, grijs metallic, aluzilver en matzwart. Het schakelaarprogramma is verkrijgbaar in 1- tot 5-voudige afdekramen, die verticaal of horizontaal gemonteerd kunnen worden. 

 

carat® nu ook met exclusieve afdekramen uit porselein


De schakelmateriaalserie carat® heeft altijd al een exclusieve uitstraling gehad, vanwege het grotere formaat en het materiaalgebruik. Tot nu toe was carat® leverbaar met afdekramen in wit en zwart glas, chroom, roestvrij staal, goud en brons. Nieuw in de serie is het afdekraam in antraciet porselein. Bij dit afdekraam zijn de buitenranden mooi afgerond. Deze is te combineren met inzetstukken in matzwart, mat studiowit en ivoorwit. De porseleinen uitvoering is leverbaar als 1-voudige, 2-voudige en 3-voudige afdekramen, alle andere varianten tot 4-voudige afdekramen.

Ook de schakelaarserie carat® maakt duidelijk dat Busch-Jaeger altijd op zoek is naar innovaties op het gebied van kleuren, materialen en vormgeving. Nooit eerder is porselein gebruikt als afdekraam.

 

Gerelateerde producten

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language