Smart connected

DALI-verlichting, airco’s en zonwering slim verbinden met Busch-free@home®

Gebouwen worden met de dag slimmer. Zo zijn tegenwoordig alle functies in huis en daarbuiten met een druk op de knop te bedienen. En wat het mooie is? Steeds meer apparaten zijn slim te koppelen met de nieuwste huisbesturingssystemen. Voor nog meer gemak, comfort, veiligheid en efficiency.

Busch-free@home® werd in 2014 ontworpen om huizen te veranderen in intelligente woningen. Met dit betaalbare huisbesturingssysteem kunnen huiseigenaren met een druk op de knop van alles regelen. Van verlichting, verwarming en koeling tot deurcommunicatie en audio. De komst van de draadloze variant in 2016 opende nieuwe deuren. En ook de integratie met toonaangevende producten en systemen versterkt de domotica-oplossing nog verder, zo bewijzen ook de nieuwste innovaties.


Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?

Eenvoudig koppelen van DALI-verlichting


De DALI 2-norm in hoogwaardige verlichting wordt op steeds grotere schaal toegepast en dat is niet voor niets. Hiermee zijn bijvoorbeeld problemen met het dimmen van traditionele LED-lampen verleden tijd, want elk merk apparaat kan probleemloos met elkaar worden gecombineerd.

Zo is met de nieuwe Busch-free@home® DALI-gateway de DALI-verlichting eenvoudig te koppelen met het Busch-free@home®-systeem. De verlichting kan net als gebruikelijk via een app, schakelaar, paneel of scène worden bediend. En omdat de ingebruikname eenvoudig via een plattegrond wordt uitgevoerd, is een eigen USB-programmeerapparaat niet nodig.


Eenvoudig naar behoefte koelen


Met Split Unit-airconditioningsinstallaties kunnen afzonderlijke ruimtes naar behoefte worden gekoeld. Ze bestaan uit een buitenunit en een of meerdere binnenunits en zijn eenvoudig te bedienen met een infraroodafstandsbediening.

Nog makkelijker wordt de bediening met de Split Unit-gateway: die vormt de interface tussen het Busch-free@home®-systeem en vele merken aircoapparatuur. Deze gateway zet de opdrachten van Busch-free@home® om in infraroodopdrachten en stuurt deze door naar de Split Units. De gewenste temperatuur kan behalve via de afstandsbediening ook worden geregeld via willekeurige sensoren of visualisatie.


Zonwering slim centraal bedienen


Steeds meer appartementencomplexen hebben zonwering en markiezen die moeten worden beschermd tegen weersinvloeden. Met ABB’s nieuwe USB-interface kunnen nu één of meerdere weerstations centraal worden geïnstalleerd en bediend. Bovendien zijn de meetresultaten voor alle Busch-free@home®-systemen in de diverse woningen zichtbaar en te gebruiken. Niet alleen heel erg handig, maar ook efficiënt.
 

Gerelateerde producten

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language