Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Webinar: Oplossingen voor machineveiligheid

Van stand-alone oplossing naar geïntegreerde veiligheid

Wereldwijd staan Nederlandse machinebouwers en system integrators bekend om de hoogwaardige oplossing voor de industrie. Oplossingen die meerwaarde creëren voor producenten en die garant staan voor een veilige werkomgeving voor operators. Die veilige omgeving wordt onder meer mogelijk dankzij de inventieve manier waarop machinebouwers en system integrators invulling geven aan het thema machineveiligheid. Hoe en waarmee die machineveiligheid wordt ingevuld, staat op donderdag 1 april centraal tijdens het Webinar Oplossingen voor machineveiligheid.

Veelzijdige oplossingen

De mogelijkheden voor machineveiligheid zijn veelzijdig en veelomvattend. Afhankelijk van de omgeving waarin de machines worden toegepast, kan worden volstaan met standaard veiligheidsrelais, maar al snel zal in complexere processen van de industrie een beroep worden gedaan op geavanceerdere functies van  bijvoorbeeld een veiligheidscontroller of -voor nog omvangrijkere systemen van veiligheid-PLC’s. Naast de stand-alone oplossingen kan ook worden gekozen voor geïntegreerde veiligheid waarbij gebruik wordt gemaakt van intelligente, gedecentraliseerde en geïntegreerde veiligheidstechnologie.

 

Webinarprogramma

In het Webinar Oplossingen voor machineveiligheid komen de verschillende mogelijkheden aan de orde. Tijdens het één uur durende programma passeren daarbij de volgende oplossingen de revue:

  • Veiligheidsrelais
  • Programmeerbare veiligheidscontrollers
  • Integrated safety


Voor wie 
Engineers machinebouw en system integrator
   
Tijdstip en duur 
Donderdag 1 april, 09.00 – 10.00 uur
   
Sprekers   Erwin Rodenburgh, Product Marketing Specialist Motor Starting & Safety bij ABB
Bas Michielsen, Sales Manager Nederland bij B&R

Webinar oplossingen voor machineveiligheid

Donderdag 1 april, 09.00 - 10.00 uur

Meld u hier gratis aan
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact