Középfeszültségű légszigetelésű kapcsolóberendezések

Klasszikus valamint intelligens megoldások és szolgáltatások az Ön minden igényéhez 46 kV-ig

Villamosenergia-elosztási megoldások a közszolgáltatók és az ipar számára, olyan nagyigényű alkalmazásokra is kiterjedően, mint az adatközpontok, olaj- és gázipar, bányászat, tengerészet és nukleáris energia. Az IEC, ANSI, CSA, ENA, GB, GOST és más szabványok szerint tervezett termékek széles választéka érhető el kínálatunkban.

A primer energiaelosztásra szolgáló  UniGear  kapcsolóberendezés-család kivételes lehetőséget kínál különböző típusú mezők (UniGear ZS1, UniGear 550, UniGear 500R és UniGear MCC) ugyanabba a kapcsolóberendezésbe való szabad kombinálásával, a legmagasabb rugalmasságot nyújtva ezzel. Az új intelligens UniGear Digital koncepció további előnyöket biztosít  a szenzorok és az IEC 61850-es szabványon alapuló technológiák alkalmazásával.

A kapcsolóberendezés portfóliót a ZS8.4 teszi teljessé, az egyszerűbb  primer alkalmazások esetében. Ezt a kompakt kapcsolóberendezést az IEC 62271-200 szabvány szerint, valamint beton állomásban való alkalmazásokra az IEC 62271-202 szerint vizsgáljuk.

Szekunder alkalmazásokhoz az innovatív UniSec kapcsolóberendezés-család szabványosított modulokat és mezőket kínál biztosítós terhelésszakaszolókkal és megszakítókkal, valamint az ezekhez kialakított SmartGrid megoldásokkal.

A híres SafeGear íválló kapcsolóberendezés család, amely kielégíti az ANSI és az IEEE követelményeket, egy új taggal bővült: a tökéletesített SafeGear HD 63 kA-ig használható nagyteljesítményű változatával.

Termékkör:

  • Az IEC szabvány szerint 36 kV-ig, a GB szabvány szerint 40,5 kV-ig és az ANSI szabvány szerint 27 kV értékhatárig; valamint a speciális 46 kV-os IEC szabványos UniGear ZS3.2 kapcsolóberendezés változat
  • Névleges áramerősség értékek 4000 A / 50 kA-ig és 3000 A / 63 kA-ig.

Miért az ABB?

  • Termékek mindenféle alkalmazáshoz, szárazföldön és tengeren egyaránt.
  • A legmagasabb szintű üzemi megbízhatóságra és személyi biztonságra tervezve
  • Intelligens megoldások az okoshálózatokra (SmartGrid), a jövő kihívásaira készen
  • Az anyagok nagymértékű újrahasznosítása alacsony szinten tartja a környezetre gyakorolt hatásokat

Gyárak és helyi képviseletek globális hálózata az Ön támogatása érdekében

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Ajánlatunk

Ajánlatok:

Tudjon meg többet

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language