Zárlati áramkorlátozók - IS-Limiter, az ultra nagy sebességű megoldás rövidzárlati áram korlátozásához

A világ leggyorsabb áramkorlátozó és kapcsoló készüléke, amely érzékeli és korlátozza a rövidzárlati áramot annak első felfutásakor, így a hálózaton előfordulható legnagyobb rövidzárlati áramerősséget a hiba esetén létrejövő áram nagysága meg sem fogja közelíteni.

Rövidzárlat esetén ez a gyors működésű kapcsolókészülék egy kis robbanótöltetet indít el a fősín bontása céljából, amelynek normál üzemállapotban az üzemi áramok vezetése a feladata. A rövidzárlati áram így egy nagy megszakító-képességű, a fősínnel párhuzamosan kapcsolt biztosítón keresztül kényszerül folyni, amely rendkívül rövid időtartamon belül korlátozza a rövidzárlati áramot annak első felfutása során.

Az Is-Limiter egy egyedülálló megoldást jelent a 210 kA effektív értékig terjedő rövidzárlati áramok korlátozására max 4000 A üzemi áramerősség mellett. A legfeljebb 40,5 kV névleges feszültségű alkalmazások széles köre különféle alkalmazásokat ölel fel a betáplálástól, ipari alkalmazásokon át egészen az olyan speciális alkalmazásokig, mint a platformok, IPP-k (független termelők), vagy az ultra nagy sebességű kapcsolási követelmények mellett való alkalmazások.  

Miért az ABB?

  • Egyszerű megoldás a túlzott zárlati teljesítmények korlátozására
  • Optimális megoldás egy új generátornak meglévő rendszerekbe
  • Lehetővé teszi több rendszer összekapcsolását a túlzott zárlati teljesítmények ellenére is
  • Használható olyan alkalmazásoknál, ahol ultra nagy sebességű kapcsolókészülékre van szükség

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

További információ

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language