Avancerad skydds- och styrenhet för nätbrytare RER620

RER620 är en dedikerad IED (Intelligent Electronic Device) för nätbrytare med skydd, kontroll, mätning och övervakning av ledningar för eldistribution och industriella elsystem.

RER620 fungerar som huvudskydd för luftledningar och kablar i distributionsstationer. Det kan användas för skydd och styrning av jordade och ojordade distributionssystem. 

RER620 är det mest kraftfulla och avancerade skyddet till nätbrytare och styrreläet i sin klass. Det har optimerade funktioner för tidsöverström och momentan överström, överström med minusföljdström, fasavbrott, brytarfel, inbäddad slingkontroll med automatisk slingåterställning och är ett vedertaget sätt att avsevärt förbättra nätets tillförlitlighet samt effektivisera systemdrift, spänningsmätning och skydd.

Reläet har även högimpedans felskydd (HIZ) och känsligt jordfelsskydd (SEF) för jordade och ojordade distributionssystem. Reläet har även en flexibel tre- och enfas multipla återinkopplingar för automatisk ledningsåterställning vid tillfälliga fel på luftledningar.

RER620 inbegriper även avancerade styrfunktioner som underlättar kontrollen av en effektbrytare eller nätbrytare via operatörsgränssnittet på reläets frontpanel eller fjärrkontroll. För att skydda reläet från obehörig åtkomst och upprätthålla informationssekretessen har reläet försetts med ett rollbaserat system för användarautentisering med fyra nivåer och individuella lösenord för inspektörer, operatörer, tekniker och administratörer.

 
Varför ABB?

  • Stor, tydlig LCD-skärm
  • Stöder både enfas- och trefasutlösning för förbättrad ledningsprestanda
  • Enkel integrering av distribuerad elproduktion via re­dan installerade nätbrytare
  • Integrerad webbläsare för enkel inställning och dr­ift
  • Sex inställningsgrupper

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents

Relaterade erbjudanden

Select region / language

Populära länkar