Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Sähkömoottorien palvelusopimukset - ABB Motor Care

Räätälöidyllä palvelusopimuksella saat tarpeisiisi sopivaa palvelua

Räätälöimme yhdessä tarpeisiisi soveltuvan palvelusopimuksen, jossa sitoudumme ylläpitämään ja parantamaan laitteidesi ja prosessiesi tuotanto-, kustannus- ja energiatehokkuutta sovitussa laajuudessa. Prosessi alkaa toimipaikkasi kaikkien moottoreiden ja generaattoreiden veloituksettomalla riskikartoituksella. Tämän lisäksi analysoimme palvelutarpeesi, arvioimme laitteiston kunnon ja eri osien merkityksen eri toimintojen kannalta ja esitämme suosituksia huolto-sopimuksen osa-alueista.

Palvelusopimusta suunniteltaessa otamme osaamisenne ja resurssinne huomioon sekä pyrimme jakamaan työt mahdollisimman optimaalisesti. Erityisesti silloin, kun sopimukseen liitetään teknisen tuen tai etänä tapahtuvan vianetsinnän osa-alueet, on osaavan henkilöstön paikan päällä oleminen kriittistä. Suosituksiimme perustuen voit valita haluamasi elementit sisällytettäviksi sopimukseen. Useiden palveluiden koordinoiminen yhden sopimuksen alla on helppoa ja mukavaa.

Palvelusopimuksissa otetaan huomioon toimipaikalla käytettävissä oleva osaaminen ja resurssit siten, että sopimukset perustuvat työn optimaaliseen jakamiseen. Jos sopimukseen kuuluu teknisiä tukipalveluja tai etäyhteyden kautta toimivia vianmäärityspalveluja, on tärkeää, että toimipaikallasi on riittävästi osaavaa henkilökuntaa. Suositustemme perusteella voit valita sopimukseen haluamasi palvelut. Useita palveluita voidaan tarvittaessa liittää yksittäiseen sopimukseen.

ABB:n palvelupimuksella voit tehokkaimmin ottaa toimipaikkasi moottoreiden, generaattoreiden ja mekaanisten voimansiirtojärjestelmien elinkaaren hallintaan ja minimoida tuotannolle aiheutuvat riskit.
 

Keskeisimmät edut

  • perustuu asiantuntijoiden suosituksiin
  • räätälöidyt täsmäratkaisut erilaisiin tarpeisiin
  • tehokas ja taloudellinen
  • helposti hallittavat yhdistetyt sopimukset.
Loading documents