Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

4-6-napaiset suorakytkentäiset tahtimoottorit

Tarjoamme laajan valikoiman tahtimoottoreita vaihtuva- ja vakionopeuksisiin sovelluksiin. Moottorimme räätälöidään vakiomallien pohjalta asiakkaan ja sovelluksen tarpeiden ja verkon vaatimusten mukaan. Laitteiden korkea suorituskyky ja kustannustehokkuus saadaan hyödyntämällä aktiivimateriaaleja optimaalisesti.

ABB:n laajassa korkean jännitteen tahtimoottorivalikoimassa on hitaita ja nopeita modulaarisia tahtimoottoreita, kestomagneettimoottoreita, Azipod-propulsiojärjestelmien merimoottoreita ja erittäin korkean jännitteen Motorformer-moottoreita. Kaikki mallit suunnitellaan laitekohtaisesti valmiiden ja käytössä hyväksi todettujen konseptien pohjalta asiakkaan tarpeiden ja sovelluskohtaisten vaatimusten mukaan.

Tahtimoottoreitamme on käytetty kaikissa sovellustyypeissä ympäri maailmaa vuosikymmenten ajan. Moottoreiden rakennetta ja suorituskykyä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusia teknisiä ratkaisuja ja kokemuksia. Kehitystyön lähtökohtina ovat aina turvallisuus ja luotettavuus. Tahtimoottorin toimittamisen lisäksi tarjoamme projektinhallinta- ja huoltopalveluja, järjestelmän käyttöiän arviointipalveluja, ennakoivia seurantapalveluja, päivityspalveluja ja maailmanlaajuisia, paikallisten palvelukeskusten tuottamia tukipalveluja.

 
Loading documents